Vassa
Vassa

Vassa Eggen bjuder under våren in till POP T/ART

Under våren bjuder Vassa Eggen in till ett helt nytt AW-koncept där både etablerade och up and coming kreatörer och konstärer tar plats. En ny inspirerande vernissage kommer att äga rum varannan torsdag mellan 17:00-21:00 i Vassa Eggens bar.

– Vassa Eggen är och har alltid varit en smältdegel av kreativa människor, en mix av folk som uttrycker sig på en lång rad olika sätt. Därför känns det naturligt för oss att använda platsen som en plattform för konstnärer, fotografer och andra skapande talanger. Tanken med POP T/ART är att regelbundet bidra till Stockholms energi och uttryck. POP T/ART är ett spännande torsdagshäng med nya intryck, nya influenser och nya bekantskaper, säger Vassa Eggens nöjeschef Eija Skarsgård. som i samarbete med sin kollega Zeke Tastas arrangerar POP T/ART.

Premiären av POP T/ART sker på internationella kvinnodagen torsdagen den 8 mars och går starkt ut med konstnärerna och kreatörerna Elsa Ekman, Ida Sundquvist, Filippa Smeds, Sophia Somajo och Judit Fritz som fyller Vassa Eggens bar med sina verk. Designern Bea Szenfeld och musikern Julia Frej är på plats och styr spakarna över musiken.

Det blir en helt ny AW-upplevelse med en inspirerande blandning av olika kreativa uttryck och intressant mix av utställare. Alla verk som ställs ut under POP T/ART är till salu. Verken hänger kvar på Vassa Eggen under en två veckors period tills nästa vernissage.

Klicka här för att komma till hemsidan.

Bildkälla: Vassa Eggen

Powered by Labrador CMS