Tjej med teddyjacka 2023.
Fina Teddyjackor 2023.

Gosa runt i en Teddy-jacka: Bästa köpen!

Vi listar säsongens mysigaste jackor.

Det är inte konstigt att teddy-jackor är så populära. De trendiga jackorna är inte bara supersnygga, de ger den perfekta myskänslan när det är mörkt, dystert och riktigt kallt ute. Att investera i en teddy-jacka är verkligen inte något du kommer att ångra. Och för att göra det enkelt för dig har vi listat de snyggaste modellerna på nätet.

Kort modell som ger vårkänslor

Den här teddy-jackan är bland de sötaste modellerna vi har sett! Det är en kort modell med knappar i strass som är riktigt snygg till både löst sittande jeans och kjolar. Jackan är gjord i ull vilket gör den extra gosig.

Jackan kostar 1450 kronor och finns att köpa här.

Kort pilejacka, 1450 kronor.

Powerkappa i fuskpäls

Här har vi en riktig powerkappa. En riktigt snygg kappa med dubbelknäppning och bred krage. Den är riktigt snygg till ett par boots, höga eller låga men passar lika bra till ett par riktigt snygga sneakers.

Kappan kostar 1000 kronor och finns att köpa här.

Fuskpälskappa, 1000 kronor.

Mörkgrön kappa i halvlång modell

Den här kappan kommer i en riktigt snygg, djupt mörkgrön färg som gör att alla accessoarer du använder verkligen framhävs. Kappan har en snygg, större krage och stora knappar. Här har vi en kappa som passar lika bra till kontoret som till utekvällen.

Kappan kostar 900 kronor och finns att köpa här.

Mörkgrön pilekappa, 900 kronor.

Rutig jacka i starka färger

Om du älskar färg kommer du älska den här jackan. Det är precis den färgklick som behövs under den mörka vintern och dessutom utstrålar den hög mysfaktor. Den här jackan passar extra bra när du har dina statement-örhängen på och rockar dina vida jeans med boots eller sneakers.

Jackan kostar 400 kronor och finns att köpa här.

Rutig kappa i fleece, 400 kronor.


Lavenderfärgad kappa i pile

Den här kappan är supermysig och kommer i en riktigt läcker färg. Kappan är oversized och med dubbelknäppning och är ett perfekt alternativ när du vill ha en avslappnad med riktigt snygg kappa. Modellen passar extra bra till fancy outfits och kan med fördel matchas med stora örhängen.

Kappan kostar 600 kronor och finns att köpa här.

Lavenderfärgad kappa, 600 kronor.
Powered by Labrador CMS