Metallic trenden 2023, våra 10 favoriter i butik.

Trendig i gnistrande metallic – spana in våra 10 favoriter i butik nu

Metallisk silver dominerade höst och vinterkollektionerna och förutspås vara trendigt hela våren och sommaren också. Här är våra 10 gnistrande favoriter att bära i år

Artikeln innehåller köplänkar.

Metallisk silver är färgen som dominerade höst och vinterkollektionerna, men det slutade inte där. Metallisk silver syns nu överallt under säsongens modeveckor i både London och Milano. Dessutom syns de metalliska plaggen hos många SS23 kollektioner, bland annat hos Gucci och Valentino som bjöd på allt från glittrande accessoarer till blänkande haute couture under modeveckorna. Det är säkert att säga att vi kommer att se mer av denna ljus-reflekterande färg det här året.

Toppa ditt go-to plagg med ett par silvriga statement-boots eller ett par skimrande metallic byxor – en garanterat trendig och stilsäker look. Nedan har vi samlat 10 must-haves i metallic som du med glädje kan addera till din garderob under den kommande säsongen.

Perfekta metallic-byxan för alla tillfällen

Dessa silvriga byxor från Carin Wester är det ultimata metalliska IT-plagget som funkar att både ha till vardags och på fest. Dressa upp dem med ett par snygga klackar eller dressa ned dem med en enkel vit t-shirt. Det blir garanterat oändligt med skimmer med de här byxorna.

Pris: 699 kr. Du hittar dem här.

Silvriga byxor, 699 kr.

Skimrande must-have skärp

Det kan inte gå fel med detta läderskärp med silverfinish från & Other Stories. Skärpet har ett dekorativt spänne av glittrande strass som kommer att lyfta dina vardagslooks.

Pris: 390 kr. Du hittar den här.

Skärp med silverfinish, 390 kr.

Statement boots med metallisk yta

De här drömmiga, spetsiga stövlarna med taxklack från Arket är bara ett måste för den här säsongens högtider och fester, eller varför inte klä upp en basic outfit med dem? Ett garanterat stilsäkert köp.

Pris: 2990 kr. Du hittar dem här.

Läderstövlar, 2990 kr.

En silver dröm

Den här glittrande väskan från Stockh lm Studio med oemotståndligt skimmer kommer garanterat att lyfta alla dina looks. Ultimata must-have-väskan för alla modeälskare.

Pris: 599 kr. Du hittar den här.

Strassbeklädd väska, 599 kr.

Trendig silvrig minikjol

Minikjolen har varit det ultimata IT-plagget sedan Miu Miu lanserade deras micro minikjol förra året. Den här skimrande silvriga minikjolen i läder från Arket kommer vara din go-to den här sommaren.

Pris: 1990 kr. Du hittar den här.

Silvrig läderkjol, 1990 kr.

Coola silver-creoler

De här blänkande silver-örhängena från Edblad har en rund och chunky design och är de perfekta maffiga statement-örhängena som funkar både för sig själva men också med andra chunky smycken för en cool outfit.

Pris: 499 kr. Du hittar dem här.

Silvriga creoler, 499 kr.

Skimrande strass-diadem

Om du har en bad hair day eller bara vill toppa din outfit med lite skimmer är detta diademet du behöver. Det här glittrande diademet med strasstenar från Arket är ett perfekt komplement till din vardagsgarderob.

Pris: 290 kr. Du hittar den här.

Strass diadem, 290 kr.

Blänkande topp

Den här toppen från Arket med en tidlös design kan du styla på oändligt många sätt. Toppen har ett snyggt silvrigt skimmer som lyfter vilken look som helst och passar dessutom till de allra flesta underdelar du har i din garderob.

Pris: 690 kr. Du hittar den här.

Topp med metalliceffekt, 690 kr.

Must-have sommarsandaletter i metallic

De här & Other Stories sandaletterna i läder är de perfekta sommarskorna, 90-talsinspirerade med en fyrkantig tå och kilklack. Sandaletterna har fina knutna detaljer med en låg klack och funkar både till vardags och till fest.

Pris: 990 kr. Du hittar dem här.

Silvriga sandaletter, 990 kr.

Coola silvriga sneakers

Den här ikoniska modellen – vi snackar såklart om New Balance 547 – har en avslappnande design och en superbekväm passform. Metallic-effekten tillsammans med de silvriga detaljerna kommer addera en lekfullhet och elegans till dina outfits.

Pris: 1200 kr. Du hittar de här.

Sneakers med metalliceffekt, 1200 kr.
Powered by Labrador CMS