Färgglada sneakers på våren.
Färgglada sneakers till våren.

Vårens mest färgstarka sneakers: Liva upp outfiten

Vi listar skorna med maximal vårkänsla.

Dagarna blir allt ljusare och visst känns det att det snart är vår? Även om vårvärmen inte är här än så finns det inget som säger att du inte kan planera för alla härliga våroutfits som du snart kan ta fram och stoltsera med. Och då är ju färgglada vårsneakers ett klart måste!

Vi har hittat de snyggaste modellerna bland vårens sneakers.

Multifärgad Possession sneaker

En riktigt snygg modell från Steve Madden med detaljer i lila och neongrönt. Skorna har en riktigt snygg och rejäl sula och den neutrala beiga färgen på skon gör att de färgglada detaljerna poppar ännu mer.

Skorna kostar 1399 kronor och finns att köpa här

Multifärgad Possession sneaker, 1399 kronor.

Läckra skor i klargult

Här har vi ett par skor med maximal vårkänsla. Modellen är stilren och minimalistisk vilket lägger större fokus på den snygga färgen som täcker både sko och sula. De här skorna passar lika bra till dressade byxor i neutral färg som till jeans.

Skorna kostar 1995 kronor och finns att köpa här!

Sneakers i klargult, 1995 kronor.

Chunky sneakers i lila

Den här modellen heter Mac-E Lavender Blooms, och visst förstår vi varför. Den läckra lila färgen påminner verkligen om vårblommor. Ett par monokroma sneakers i rejäl men snyggt formad modell. De här skorna är helt klart en favorit till våren.

Skorna kostar 1149 kronor och finns att köpa här

Chunky lila sneakers, 1149 kronor.

Sneakers i gröna och rosa toner

De här skorna har en riktigt snygg mix av gröna och rosa toner som gör att skorna är perfekta till våren. Skorna blandar både färger och strukturer på ett moderiktigt sätt och är precis rätt sneakers att växla upp din outfit med.

Skorna kostar 1200 kronor och finns att köpa här.

Sneakers i grönt och rosa.

Färgglada sneakers med streetkänsla

Här har vi sneakers för den som älskar färg. De här skorna har en bas i vitt och coola detaljer i olika färger. Vill du piffa till de lite extra gör du det enkelt genom att byta ut skosnörena för att matcha någon av accentfärgerna på skorna.

Här finns skona att köpa!

Färgglada sneakers med streetkänsla.
Powered by Labrador CMS