Goda parfymer från Kicks.
Goda parfymer från Kicks.

Bästa Kicks parfymerna för tjejer – hitta din signaturdoft

Det kan vara svårt att välja parfym – därför har vi plockat ut godbitarna!

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Kicks.se är en av Sveriges mest populära skönhetsbutiker med ett brett utbud av produkter, inklusive en imponerande samling av parfymer. Här är några av de bästa parfymerna du kan hitta hos kicks.se.

Yves Saint Laurent Black Opium

Black Opium från Yves Saint Laurent är en av de mest populära parfymerna på kicks.se, och det är inte svårt att förstå varför. Denna sensuella och förföriska doft har noter av kaffe, vanilj och vit mysk, som ger en varm och behaglig doft. Black Opium är en perfekt parfym för en kväll ute på stan eller en romantisk dejt.

Köp Saint Laurent Black Opium för 664 kronor här.

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy är en annan favorit på kicks.se, och det är inte svårt att se varför. Denna lätta och friska doft har noter av jordgubbar, viol och jasmin, som ger en ungdomlig och romantisk känsla. Daisy är en perfekt parfym för dagligt bruk, och passar lika bra på jobbet som på en picknick i parken.

Köp Marc Jacobs Daisy för 896 kronor här.

Dior J'adore

J'adore från Dior är en ikonisk doft som har funnits på marknaden i över 20 år. Denna blommiga och sensuella doft har noter av ylang-ylang, jasmin och apelsinblomma, som ger en feminin och elegant känsla. J'adore är en perfekt parfym för en kväll ute på stan eller en speciell tillställning.

Köp Dior Jádore för 1440 kronor här.

Giorgio Armani Si

Si från Giorgio Armani är en annan populär parfym på kicks.se. Denna sofistikerade och sensuella doft har noter av svarta vinbär, fresia och vanilj, som ger en elegant och mystisk känsla. Si är en perfekt parfym för en kväll ute på stan eller en romantisk middag.

Köp Giorgio Armani Si för 616 kronor här.

Powered by Labrador CMS