Möt vårsolen i ett par trendiga solglasögon från Chimi

Chimi är solglasögonmärket som är på allas läppar – och nästippar. Solglasögonen har setts bäras av supermodeller som Kendall Jenner och Elsa Hosk, det är alltså ingen tvekan om att det svenska solglasögonvarumärket är det trendigaste du kan bära just nu. Hitta dina favoriter från hetaste Chimi eyewear, du med.

Det Stockholmsbaserade varumärket Chimi lanserade sin första kollektion 2016 och är idag ett ledande varumärke inom lyxiga solglasögon. Trots att märket inte funnits så länge på marknaden har de lyckats bygga upp en unik varumärkesidentitet genom utmärkande kampanjer och superballa samarbeten, bland annat med Sveriges första astronaut Christer Fuglesang och med den svenska frukostklassiskern: Kalles kaviar. Vi bara älskar det här märket och har därför botaniserat i vårens utbud hos Chimi och valt ut våra favoriter.

Här hittar du vårens solglasögon hos Chimi:

Chimi eyewear solglasögon 04, Tortoise.

Rektangulära signatursolglasögon i tortoise som är både lyxiga och praktiska. Pris: 1 195 kronor. Klicka hem dem här!

Chimi eyewear solglasögon 02, Ecru

D-formade solglasögon med raffinerade detaljer, en ikonisk och tidlös design som är enkla att styla. Pris: 1 195 kronor. Klicka hem dem här!

Chimi eyewear solglasögon 01, Active Red

En tolkning av 01-modellen från CORE-kollektionen. De här solglasögonen har en mångsidig form med en något rundad siluett som passar de flesta ansiktsformer. Pris: 1 500 kronor. Klicka hem dem här!

Chimi eyewear solglasögon 09, Blue

Kanske är du sugen på något mer färgglatt? Då är de här blå solglasögonen perfekta för dig. Kurvig, oval form med tonade linser som är både lekfulla och praktiska. Pris: 1 250 kronor. Klicka hem dem här!

Chimi eyewear solglasögon Eve, Black

Eve-glasögonen ger uttryck för gåtfulla dualiteter. Dessa solglasögonen har en smal och rundad siluett som ger en sportig känsla för ett liv i rörelse. Pris: 1 600 kronor. Klicka hem dem här!

Lästips: Snygga solglasögon 2023: Vårens trendigaste modeller

Powered by Labrador CMS