Puff_dramaten
Puff_dramaten

Dramatentrappan blir uteservering

Dramatenrestaurangerna öppnade i slutet av förra året Dramatenbaren, i Dramatens tidigare biljettkontor. Nu kommer förlängningen av Dramatenbaren, en uteservering som även kommer att inkludera Dramatentrappan och möjliggör ytterligare utveckling för en redan etablerad form, att njuta av solens strålar med mat och dryck på ett av Stockholms bästa lägen!

Med ca 100 platser totalt på uteserveringen och trappan, som kommer att utrustas med bord, finns nu möjlighet att möta både stockholmarna som vill sitta längre, turisterna som vill ta del av kultur och miljö eller de förbipasserande som bara vill ha något i farten.

"Vi känner oss väldigt glada att vi fått denna möjlighet, Dramatentrappan är ju ett begrepp och på ett sätt en symbol för sommar i Stockholm, nu kan vi erbjuda en helhet här med mat och dryck och vem vet, viss livemusik kanske hittar ut från scenen" säger Fredrik Tervaniemi vd för Rasta Kulturrestauranger.

Dramatenrestaurangerna öppnar nu upp även Terrassen för säsongen, så när lyktorna släcks på borden från Byarums Bruk nere på Dramatenbarens uteservering fortsätter stämningen en trappa upp, för många ett efterlängtat återseende efter månaderna i ide.

Dramatenbarens uteservering har premiär tisdagen 8 maj.

Powered by Labrador CMS