NELLY_CHARTER_LEF_4768
NELLY_CHARTER_LEF_4768

Bildregn från Nelly Charter i Cannes

Foto: Fabian Wester

Den 4 maj smyglanserades Nelly Charter, Nelly.coms sommarkollektion 2018, med en tur och returresa till Franska Rivieran. En unik 24-timmarsupplevelse i ett av Frankrikes mest berömda hus Palais Bulles och övernattning på ikoniska Hotel Martinez. Kakan Hermansson iklädde sig rollen som den ultimata reseledaren och underhöll tillsammans med Nelly.com 200 gäster, med ett intensivt schema på Cote d’Azur.

Nelly Charter tog för lanseringen över det berömda Palais Bulles, även känt som ”Bubble Palace”, i utkanten av Cannes. Den karaktäristiska byggnaden ritad av den ungerska arkitekten Antti Lovag byggdes mellan 1975 och 1989 och har därefter ägts av modeskaparen Pierre Cardin. Palais Bulles är ett välkänt hus främst för sin originella arkitektur, rosa bubblor utplacerade i oregelbundna formationer med en unik interiör och exteriör, där bland annat Dior höll sin Resort 2016 visning och är även känt från filmen Absolutely Fabulous.

Artister, skådespelare, influencers, youtubeprofiler samt Nellys kunder bjöds på ett oförglömligt dygn på Rivieran, på fredag morgon lyfte ett fullsatt plan från Arlanda till Nice. På plats på Palais Bulles eskorterades gästerna till en långlunch med musik av orkesterbandet The Gypsy Queens för att avslutas med poolfest och DJ:sets. Kvällens middag hölls utomhus och bjöd på med ett gemensamt liveperformance av prisbelönta rapparna Michel Dida, Leslie Tay och Blizzy tillsammans Sikai.

Bland eventets 200 gäster från Skandinavien och Nederländerna, artister, skådespelare, influencers och youtubeprofiler, fanns Mwuana, Jon Olsson, Clara Henry, Janni Déler, Leslie Tay, Linnea Claeson, Felix Sandman, Happy Jankell och Nicole Falciani.

Under vistelsen på Palais Bulles plåtade Nelly även sin sommarkampanj som lanseras idag på nelly.com. På den svenska marknaden frontas kampanjen bland annat av profilerna Molly Pettersson Hammar, Chanelle Törnqvist och Madeleine Bitici. Sommarkollektionen hyllar individualism och personlig stil och kampanjen återspeglar rivierans retro-glamorösa känsla.

Powered by Labrador CMS