Superga x Highsnobiety
Superga x Highsnobiety

Superga X Highsnobiety – se kollektionen här

Under våren har den italienska skojätten Superga inlett ett spännande samarbete med mediavarumärket Highsnobiety som resulterade i en kollektion som är unisex och består av fyra sneakers i säsongens trendiga färger.

Det italienska varumärket Superga grundades 1911 och säljs idag över hela världen. Skojätten har under våren inlett ett samarbete med Highsnobiety som ofta beskrivs som "det nya ledande mediavarumärket för nya generationen trendsättare, samt stilsäkra unga män". Samarbetet resulterade i en kollektion av fyra färger i material av lyxig borstad mocka och canvas med vit sula. Färgerna går i säsongens trendiga färger Blue Royal, Peach Bud, Lion och Truffle.

Superga har denna vår inlett ett spännande samarbetar med Highsnobiety. Kollektionen som är unisex består av fyra färger i mocka och canvas i Blue Royal, Peach Bud, Lion och Truffle. Designen på skorna är en uppdaterad version av den ikoniska 2750 modellen som tillverkades av Superga år 1925 och speglar båda varumärkenas kärlek för subtila och likaså distinkta design.

Priset för skorna kommer att ligga på 1199 kronor för Blue Royal och Peach Bud medan Lion och Truffle är 999 kronor. Skorna säljs på Aplace i butik och online, Caliroots online, Superga.com och Highsnobiety.com.

Bildkälla: PR Agency

Powered by Labrador CMS