Seinabosey
Seinabosey

Seinabo Sey i Marimekkos Bold by Nature-serie

”Musik är ett av de enklaste sätten att samla människor, dela känslor och vara ärliga om det” – Seinabo Sey

I det tredje avsnittet av Marimekkos Bold by Nature-serie, möter Zanita Whittington den svenska artisten och låtskrivaren Seinabo Sey, för att ta reda på vad yttrandefrihet betyder för henne. Den magiska artisten med den uttrycksfulla rösten, beskriver hur manifestering av starka och emellanåt svåra känslor genom hennes musik är en källa till egenmakt.

Se intervjun här!

I filmen ses Seinabo bära plagg från Marimekkos vår/sommarkollektion 2019, inklusive Marimekkos ikoniska unisexskjorta "Jokapoika" från 1956 och en skjorta i blommigt Viidakko-mönster från 1981 (i butik nu!).

Tema: djärvhet

Marimekkos tema för 2019, Bold by Nature, utforskar olika tolkningar av djärvhet och bemyndigande genom glädje och självuttryck. För att hylla temat har Marimekko gått ihop och samarbetat med Zanita Whittington, en australiensisk fotograf och kreativ som är bosatt i New York och vars realistiska tonläge och bubbliga personlighet har inspirerat Marimekko i åratal. Under året kommer Zanita ta oss på en resa över jordklotet för att möta andra kreatörer som är djärva i sin natur.

Powered by Labrador CMS