Varuhuset & Other Stories
Varuhuset & Other Stories

& Other Stories öppnar sin första butik i Göteborg

Den 3 maj öppnar & Other Stories Varuhuset – sin första butik i Göteborg. Den nya butiken ligger på Kungsgatan 37 i legendariska varuhuset Meeths forna byggnad och omfamnar dess arv som en destination för kvinnan.

900 kvadratmeter butik

“Vår första Göteborgsbutik Varuhuset ligger oss varmt om hjärtat. Byggnadens rika historia som en känd destination för kvinnor gör att vi verkligen känner oss hemma här. Varuhuset hyllar det arvet och tar det vidare med stor omtanke. Vi hoppas att våra kunder kommer älska denna butik lika mycket som vi gör och hitta massor av ny inspiration,” säger Sanna Lindberg, Managing Director, & Other Stories.

& Other Stories allra första Göteborgsbutik öppnar sina dörrar fredagen den 3 maj klockan 12:00. Lokalen har en gång i tiden varit hem till den legendariska varuhuskedjan Meeths så delar av dess spektakulära historia knyts samman med & Other Stories filosofi och förvandlas till en modern mode- och skönhetsdestination. Byggnaden är klassisk varuhus-arkitektur i jugendstil som i & Other Stories händer återfår delar av sin forna glans. Två våningar på totalt 900 kvadratmeter kommer att fyllas med kollektioner från deras ateljéer i Paris, Stockholm och Los Angeles.

Inspirerade av några av Meeths mest ikoniska inslag kommer & Other Stories Varuhuset att erbjuda något alldeles extra i denna butik. Till invigningshelgen 3–5 maj står bland bland annat teprovning, hårsalong för barn och levande pianomusik av Maria Kask på schemat. En vintage-inspirerad selfie station finns för de som vill skapa ett personligt minne och de som är nyfikna på historien om Varuhuset och & Other Stories kan få reda på mer via ett så kallat curiosity cabinet.

Powered by Labrador CMS