Aquarius_stories_houseofhackney
Aquarius_stories_houseofhackney

& Other Stories lanserar horoskopsinspirerande plagg med House of Hackney

House of Hackney är kända för att avlägsna det färglösa från inredningsvärlden. År 2011 satt de äkta makarna Javvy M Royle och Frieda Gromley runt matbordet i sitt hem i Hackney, London, och längtade sig bort till maximalistiska färger och mönster. Med inspiration hämtad från traditionella brittiska mönster, skapade de ett varumärke som hyllats för sina kvalitativa produkter, invävda i utsökta prints med produktion i Storbritannien.

& Other Stories har beundrat deras arbete under en lång tid och har drömt om att få inkorporera denna mönsterbonanza i sin egen värld. Inför SS/18 säsongen gick den drömmen i uppfyllelse och resulterade i tolv horoskopsinspirerande plagg som hyllar skönheten i naturmönster och har inslag av den brittiska psykedeliska kulturen.

“Vi älskar & Other Stories siluetter, mönster och hur betydelsefullt varumärkets budskap känns. Kollektionen vi tillsammans har skapat är en förstärkt version av naturen. Vi hämtade inspiration från den psykedeliska kulturen, från pulserande tyger från vår lokala marknad Ridley Road Market och från Bloomsburygruppens bohemiska uttryck”, menar Frieda Gromley.

Vilken klänning passar ditt stjärntecken?

Powered by Labrador CMS