Topp_tuva
Topp_tuva

Lär känna Rodeos nya modeprofil Tuva Stener

Rodeos bloggfamilj har utökats med ytterligare en spännande profil! Tuva Stener skriver dagligen om mode, inredning, veganmat, psykisk hälsa, skönhet och HSP. Förra året (2016) vann hon Modettes webbtv-tävling It Girls och nu satsar hon alltså helhjärtat på sin blogg hos oss på Rodeo!

Hej Tuva! För de som inte redan känner till dig, kan du berätta kort om dig själv, vad du gör och vart i livet du befinner dig just nu?

Hej, hallå! Tuva heter jag (egentligen är mitt tilltalsnamn Alicia och därav bloggnamnet Tuvaalicia), jag är 23 år och bor i Stockholm tillsammans med min pojkvän Filip. Jag kommer härifrån men har bott i både Dalarna, Gävleborg, Washington och Illinois. Flyttade tillbaka hit till Stockholm för 2,5 år sedan. Livet har aldrig tidigare känts så härligt som det är nu i Stockholm!

Bloggen är min lilla bebis då det är mitt sätt att utrycka mig kreativt i mitt annars rätt så icke kreativa yrke. Jag älskar att utrycka mig kreativt men vill gärna ha en slags balans så att det inte blir någon prestationsångest kopplad till det – och därför är bloggen så perfekt. Det är som min härliga värld tillsammans med mina läsare.

Hur känns det att ha börjat blogga på Rodeo?

Suuuperroligt! Jag är jättepeppad på att bjussa på härlig inspiration. Jag blir alltid så inspirerad av nystarter som dessa, det är bästa känslan! Jag kan nästan få svårt att somna ibland för att jag är så inspirerad! Det är en magisk känsla.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

En riktigt salig blandning må jag säga! Jag inspireras själv oerhört mycket av kollage, så det är något som bloggen fylls av. Men jag tycker också det är viktigt att vara personlig i bloggen, därför delar jag med mig mycket av mina egna tankar och känslor. Rätt mycket sådant upplever jag, särskilt som högsensitiv person (hsp) som jag även är och pratar en del om i bloggen. Självklart har även outfits och vardagsinlägg en given plats i bloggen.

Vad har du för intresseområden?

Som så många andra har jag totalt snöat in mig på beauty de senaste månaderna! Det tackar jag Kakan för. Utöver det måste jag säga att vintagefynda, dricka kaffe, och träna är saker som ligger högt upp på intresselistan.

Hur skulle du beskriva din stil modemässigt?

Feminin chic men med en twist.

Vilka bloggar läser du själv och hämtar inspiration ifrån?

Hanna Stefansson, Viola Bergström, Lucy Williams, Pernille Teisbeck, Josefin Dahlberg, är några av dem! Sen älskar jag sparfunktionen på Instagram – den har blivit min bästa inspirationskälla!

Om du fick byta garderob med valfri person för en dag vem skulle det vara?

Hmm… då måste jag nog säga italienskan Diletta Bonaiuti som jag blivit besatt av på senare tid. Sök på henne på Pinterest och du kommer förstå vad jag menar!

2nd floor @ferragamo #VaraAndl #ferragamo

Ett inlägg delat av Diletta Bonaiuti (@dilettabonaiuti)

Klicka här för att komma till bloggen!

Powered by Labrador CMS