Lär känna Rodeos nya modebloggare Maryam Ghavidel!

Rodeo har fått ytterligare en ny medlem i bloggfamiljen! Vi är enormt stolta och glada över att ha den unga talangen Maryam Ghavidel i vårt team. Hon är "bara" 20 år men har ett CV som många bara kan drömma om. Rodeo bad Maryam berätta mer om sig själv och sitt gedigna intresse för mode.

Hej Maryam! Berätta lite om dig själv!

Heeej! Jag kommer från Stockholm men har sedan studenten för det mesta bott och jobbat utomlands, mest i London och New York. Jag har bland annat jobbat för British Vogue och Vogue Mexico, samt som frilans modeskribent för Vogue Italia, V Magazine och NYLON Magazine. När jag inte är på Vogue är jag helst hemma i Jakobsberg med mina systrar och äter morotskaka och daimtårta.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

Jag kommer att dela vad jag gör när jag reser och jobbar på roliga projekts, foton, outfits + annat som jag känner att jag vill dela med mig av. Jag har fått lite av den "anonyma" stämpeln då jag hittills inte "bjudit" på mig själv som person särskilt mycket i mina sociala medier. Men jag tänker fortsätta att satsa på att dela med mig av min vardag genom att sharea mer bilder och mindre text.

Hur skulle du beskriva din stil? Hur hittade du den?

Jag har ingen speciell stil, klär mig som jag vill för dagen. Men om jag fått inspiration från någon så är det av min favoritdesigner Alexander McQueen.

Vilka personer har du som inspirationskällor stilmässigt?

Jag kan se feta looks here and there men det finns tyvärr ingen go-to som jag inspireras av stilmässigt. Jag inspireras mer av det jag ser i min vardag, när jag reser (miljöer, människor, t.ex. mina föräldrar etc) än av modemänniskor.

Vilka bloggar följer du själv?

Vågar man säga att man inte följer några bloggar fastän man själv bloggar..? Haha, följer inga just nu men ska ta och hitta några att börja följa. Det är mysigt med bloggar. Gillar grejen att gå in i någon annans värld och ta del av den ett tag.

Hur känns det att ha börjat blogga på Rodeo?

Fett, det ska bli kul att vara en del av Rodeoteamet, med en plattform där man kan nå ut till andra!

Besök Maryams blogg HÄR

Powered by Labrador CMS