Calvin-klein-S18-02-underwear+jeans_PR03
Calvin-klein-S18-02-underwear+jeans_PR03

Kardashian/Jenner frontar Calvin Klein underwear & jeans

Kampanjuttrycket Our Family. #MYCALVINS sätter familj i centrum, och manifesterar samhörighet och enighet mellan individer. Kampanjen ger uttryck för dessa band och olika sätt för hur vi kan inspirera familjer – både biologiska och de vi väljer att själva tillhöra – att sluta samman, och hedra det som förenar oss över gränser.

Kampanjen fotograferad av Willy Vanderperre är varumärkets senaste steg i utvecklingen av ett nytt kampanjkoncept. I kampanjen lanserad idag ser vi systrarna Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner och Kylie Jenner porträtteras i plagg från CALVIN KLEIN UNDERWEAR och CALVIN KLEIN JEANS, tillgängliga i butik och online nu.

Denna lansering blir den senaste av Our Family. #MYCALVINS, som först lanserades i början av november 2017 och som har företrätts av bland andra Solange, Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek och Adam Bainbridge of Kindness, vidare av A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou, och A$AP J. Scott från A$AP Mob samt nu senast av modellsyskonen Kaia och Presley Gerber. Kampanjen fortsätter under våren 2018, och de talanger som presenteras kommer representera broar mellan olika generationer på ett stilistiskt, musikaliskt och kulturellt vis. De kommer att ge liv åt sina historier genom ”Our Family” där familj och gemenskap står i centrum.

Med lanseringen värnar varumärket om ett digitalt, socialt drivande tankesätt i att kommunicera och är en utveckling av den globalt framgångsrika #MYCALVINS-kampanjen som ursprungligen lanserades 2014. Kampanjen involverar influencers, nuvarande konsumentbeteenden och den kulturellt betingade ‘selfien’ samt det virala fenomenet i att dela bilder via digitala och sociala plattformar för att sprida sina budskap. Med dedikerat digitalt stöd i 12 länder samt utomhusreklamer på flera viktiga marknader kommer Our Family. #MYCALVINS nå en global publik.

Powered by Labrador CMS