A1850_1749_943
A1850_1749_943

GANNI öppnar pop-up KIOSK i Köpenhamn och New York

GANNI’s pop up-koncept är tillbaka. Denna gång i form av en kiosk i sann dansk anda som ska erbjuda ett eklektiskt utbud av lokaltillverkade varor och go-to produkter av Creative Director Ditte Reffstrup. I samband med Köpenhamns modevecka, öppnar det danska varumärket två pop up-butiker i två storstäder samt online. Efter Köpenhamn reser GANNIs kiosk sedan vidare till New Yorks modevecka där den lanseras exklusivt i high end-konceptet Totokaelo, under en begränsad tid.

– Jag ville återskapa känslan av att gå in i din kvartersbutik i Köpenhamn – med alla dina lokala favoritspecialiteter, tändare, merch och smaskiga snacks. Det är ett universum av produkter som förkroppsligar GANNIs sinnesstämning – allt med en Köpenhamnstwist förstås, säger Ditte Reffstrup, Creative Director, GANNI.

I kiosken återfinns limiterade och brandade produkter från GANNI däribland RTW, accessoarer, snacks, dryck, nyckelringar, armband med bärnsten från regionen, patches och iPhone-fodral.

Utöver detta finns även dryck från Köpenhamnsbaserade Empirical Spirits som grundats av tidigare Noma-kockar samt exklusiva handgjorda verk i keramik av danska konstnären Karl Monies. Kiosken säljer också färska ekologiska blommor kurerade av Emelie Johansson, plus ett urval av återvunna hållbara denimprodukter som en tote-väska och en hatt.

Priserna varierar från 50 SEK upp till 5999 SEK.

Konstverk av Karl Monies – pris på förfrågan.

Powered by Labrador CMS