Bing
Bing

Anine Bing x Gina tricot – då släpps kollektionen

Nu presenterar Gina Tricot stolt modekedjans första designsamarbete. I april släpps en limiterad kollektion framtagen tillsammans med den Los Angeles-baserade designern och modeinfluencern Anine Bing.

Inspirationen till kollektionen ANINE BING <3 GINA TRICOT hämtas direkt från Kaliforniens vibrerande musikkultur och drömmarnas stad Los Angeles. Lättburna basplagg mixas med denim och statement pieces såsom skinnjacka och leopardboots som andas en rockchic look med cool attityd. Kollektionen som består av ett trettiotal produkter lanseras den 12 april på ginatricot.com samt i utvalda Gina Tricot-butiker.

– Anine Bing är en av våra kunders stora modeikoner, som dessutom är en stark och inspirerande förebild. Vi fastnade direkt för hennes rockiga L.A-inspirerade design och är fantastiskt nöjda med kollektionen som har skyhög coolhetsfaktor och andas massor av girl power, säger Anna Appelqvist, Brand Director Gina Tricot.

Anine Bing om samarbetet:

– Gina Tricot är ett företag och varumärke som jag alltid tyckt mycket om. Jag har själv varit en trogen kund så när frågan kom upp kändes det naturligt och väldigt spännande. Det har varit en fantastik möjlighet att kreativt få förena Gina Tricots varumärke med ANINE BINGs, men också för mig att få chansen att göra någonting på hemmaplan och möta den skandinaviska kunden genom kollektionen.

Powered by Labrador CMS