Romantisk Alla hjärtans dag outfit
Romantisk Alla hjärtans dag outfit

Alla hjärtans dag-outfit: Så får du den romantiska looken

Nu listar vi outfitsen som kommer ge dig en riktigt drömmig look

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och om du inte har bestämt vad du ska ha på dig än så har du kommit till rätt plats. Vare sig du och din partner har planerat en romantisk middag på restaurang, mysig hemmakväll eller ska ut och dansa så har vi samlat outfitsen som ger dig en riktigt romantisk look.

Drömmig i guld

Det här är en klänning som andas enkel elegans. Klänning faller fint på kroppens egna former och med knytbandet som kommer med kan du se till att din midja framhävs. Passa på och matcha klänningen med ett snyggt läppstift och utsläppt frisyr för en avslappnad look eller uppsatt för en mer klassisk look.

Klänningen kostar 539,40 kr och finns att köpa här.

Sky Jerseyklänning, 539,40 kr.

Babydoll i grönt

Vem säger att du måste bära rött för att det är alla hjärtans dag? Den här klänningen har ett jättefint, blommigt jackuardmönster som verkligen lyfter den romantiska känslan. Matcha klänningen med smycken i guld och ett par riktigt snygga klackskor så är du redo för din romantiska dejt.

Klänningen kostar 300 kr och finns att köpa här.

Mörkgrön babydoll-klänning, 300 kr.

Festlig romans

Drottningen av romantiskt mode gör det igen. Den här klänningen ser lekfull, romantisk och drömmig ut på en och samma gång. Den flörtiga stilen gör att du kan gå direkt från en romantisk middag till att ha kul på dansgolvet med din dejt. Klänningen kommer i flera varianter men våran favorit är utan tvekan den grå som gör att du kommer se ut som en snödrottning till alla hjärtans dag.

Klänningen kostar 3999 kr och finns att köpa här.

Aurora klänning, 3999 kr.

Avslappnat och blommigt

Har ni planerat något lite mindre festligt är det här den perfekta klänningen för dig. Det fina, blommiga mönstret gör att det knappt krävs något alls för att din look ska bli fulländad. Bara matcha med några enkla smycken och ett par stilrena skor och låt klänningen ta plats. Det avtagbara bandet runt midjan ger dessutom fokus på midjan och klänningen får en fin timglas-form.

Klänningen kostar 599,60 kr och finns att köpa här.

Isadora Poplin dress, 599,60 kr.

Casual och chic i maxiklänning

Casual är kanske inte det första du tänker när du ser den här klänningen men tro oss, styla den rätt och du kommer kunna ta dig an din dejt med avslappnad och härlig stil. Den här klänningen ger fokus runt midjan samtidigt som de puffade ärmarna gör att det känns lekfullt. Volangerna i flera lager kombinerat med de ljusa färgerna gör att du kan matcha klänningen med exempelvis boots för att få till den där avslappnade looken.

Maxiklänning med volanger, 2250 kr.

Klänningen kostar 2250 kr och finns att köpa här.

Powered by Labrador CMS