Så fixar du No-Makeup looken – 7 enkla sminkningar 2017

Så fixar du No-Makeup looken – 7 enkla sminkningar 2017

Ett svar på frågan hur du fixar No-Makeup looken är självklart att kort och gott inte använda smink alls. Lyllos dig om du är personen som inte behöver minsta lilla spackel och ändå kan se pigg och fräsch ut. För oss som inte har denna lyx finns det som tur är medel att tillgå! Här är 7 sätt att lyckas med en naturlig sminkning. 

Gloss 

Ett enkelt knep för att få lite mer glam men ändå se naturlig ut är att satsa på skimrande läppar. Ta fram din gamla Lancome Juicy tube och dra ett par lager på läpparna. På ögonlocken har du en ögonskugga i en nyans lite mörkare än din hudton och en antydan av higlighter på de ögonens inre hörn. 

Nude 

Ett superenkelt men snyggt sätt att få till den naturliga nude-looken är att använda ett läppstift i en nyans som bara är något mörkare än dina naturliga läppar. Till detta har du några lager av svart mascara på toppen av dina ögonfransar. 

 

Slät 

Glöm ögon och läppar, här handlar det helt och hållet om att släta till hyn. Börja med att använda en primer på områden där det behövs. Ta sedan på en lätt foundation i din rätta färg och concealer. Blanda ihop allt och se naturligt slät ut. 

 Blush 

Sätt dina kinder i fokus genom att använda ett rosa rouge. För att du inte ska riskera att se ut som en clown är det viktigt att du ser till att jämna ut kanterna och inte ha det i en allt för stark ton. 

 

Läppar 

Det senaste har det varit populärt att använda läppenna för att markera läpparna. Men i denna naturliga look är det ett mjukt rosa läppstift som gäller. Applicera det rosa läppstiftet i mitten av din mun och smeta sedan ut det mot läpplinjen (du vill inte ha skarpa linjer). Sätt sedan lite highlighter på utkanterna av läpparna och precis under underläppen. 

Ögonbryn 

Allt du behöver är en bra ögonbrynspenna. Välj en penna som är några nyanser mörkare än dina naturliga bryn och rita mjuka linjer på brynen. Avsluta med att borsta på dem lite lätt för att få den där Cara Delevingne känslan. 

 

Persikoögon 

Du behöver inte en palette med olika färger, ögonpenna och lösögonfransar för att förstärka ögonen. Det enda du behöver till din naturliga sminkning är en persikofärgad ögonskugga och lätt fixade ögonbryn and you’re good to go.   

Foto: IBL 

   

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar