Converse kampanj Forever Chuck hyllar ungdomskulturen

Converse kampanj Forever Chuck hyllar ungdomskulturen

Converse kampanj Forever Chuck är en videoserie där främst tre viktiga fenomen lyfts fram: film, LA Hip Hop och mode. Dessa tre menar Converse är ”viktiga fenomen som bidragit till den nästintill ikoniska statusen Chuck Taylor”.  

Filmerna är regisserade av den berömda filmskaparen Karim Huu Do och den första filmen som lanseras är ”Chucks on Film” där Millie Bobby Brown visar några av de subkulturella sammanhang där Chuck Taylor funnits med i bilden. Det framkommer att Chuck Taylor har fortsatt varit en stark symbol för underdogs och unga rebeller genom TV- och filmhistorien. 

”Genom att para ihop några av de mest minnesvärda scenerna ur filmhistorien tillsammans med unga talanger vi har idag, så som Millie Bobby Brown, vill vi hylla Chuck Taylor och dess viktiga plats för ungdomskultur – både på och utanför TV-skärmarna”, säger Julien Cahn, Chief Marketing Officer på Converse.

Chuck Taylor på film är den första i serien Forever Chuck och i veckan släpptes den första utav fyra delar i serien “Forever Chuck Social Lookbooks”. Den första lookbooken, “The Beginning: Classic Chuck Taylor” har fotograferats i New York tillsammans med New Yorkern Sabrina Fuentes och Steven Savoca, mer känd som “Father Steve”. 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar