Tjej med solglasögon 2023
Trendiga solglasögon 2023

Snygga solglasögon 2023: Vårens trendigaste modeller

Den enda listan du behöver inför den nya säsongen.

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Nu längtar vi efter sol och varmare väder! Om inte annat så för att äntligen få ta fram och rocka snygga solglasögon igen. Vi har lyckats hitta vårens trendigaste solglasögon och vi delar självklart med oss av listan.

Cremefärgade cat eye-glasögon

Det här glasögonen har allt vad gäller stil och trend. Den ljusa färgen är perfekt till våren då den passar riktigt bra till glada, härliga pastellfärger. Formen känns otroligt exklusiv och med rätt outfit kommer hela din stil kännas väldigt high-end. De här glasögonen är perfekta för dig som har en smalare, avlång ansiktsform.

Solglasögonen kostar 290 kr och finns att köpa här.

Cat-eye solglasögon, 290 kr.

Statement-solglasögon med 70-talsvibbar

De här glasögonen är för dig som vill sticka ut. Glasögonen kommer i en riktigt snygg senapsgul nyans och både form och färg påminner om det snygga 70-talsmodet. De här glasögonen kommer vara supersnygga tillsammans med jeans och ett par riktigt snygga sneakers eller boots.

Solglasögonen kostar 299 kr och finns att köpa här.

Bengan solglasögon, 299 kr.

Breda solglasögon i rak modell

De här glasögonen kommer i en stilren, rak modell och är snyggt champagnefärgade. De är den perfekta balansen av statement och subtilt där glasögonen tar plats utan att vara mittpunkten av din outfit. De är perfekta som vardagsglasögon och passar till de allra flesta våroutfits.

Solglasögonen kostar 999 kr och finns att köpa här.

Champagnefärgade solglasögon, 999 kr.

Ovala solglasögon med streetkänsla

De här glasögonen är kaxiga, coola och riktigt snygga. De perfekta solglasögonen för dig som älskar färg och det 90-talsinspirerade modet. Matcha glasögonen med glammig streetwear eller kör en mer stilren outfit och låt solglasögonen stå i centrum.

Solglasögonen kostar 150 kr och finns att köpa här.

Orangea ovala solglasögon, 150 kr.
Powered by Labrador CMS