Intervju med popduon Junior Brielle som just släppt debutsingeln "I Luften"!

Det finns en ny popduo i stan - Junior Brielle. Bröderna Gabriel och David Röhdin släpper idag sin första debutsingel ”I Luften”. Poplåten beskrivs som kraftfull och förförisk och brottas mellan två olika känslolägen. Rodeo tog ett skönt snack med brorsorna Röhdin.

Hej Junior Brielle! Vilka är ni?

Bröder. Gabriel och David Röhdin. Vi var båda rätt dåliga på matte i skolan.

Hur menar ni då?

Jo, vi är den typen av killar som var sämst på matte i plugget, men bra på andra grejer. Musik tex, och brännboll. De flesta ambitiösa musiker är nog ganska dåliga på matte, förutom trummisar av någon anledning. Trummisar är ju lite som fotbollsmålvakter, individuella utövare i en lagsport.

Är ni ett band?

Ja! Eller nej, det är ju bara vi två. Det är enklare så, vi får bestämma allt själva. I ett band är det så många viljor som ska in och fördärva, nu skriver vi och producerar allt själva. Visst låter det coolt?

Ja! Vad kan ni säga om låten ”I Luften”?

Vi har alltid spelat indierock förut och det här är den första helt elektroniska låt vi har gjort. Det är rätt skönt att allt är elektroniskt, man slipper mecka med att stämma instrument och sådant när det är dags för live-gig.

Den handlar om en kille som är kär i en tjej, en sorts ledsen danslåt som brottas mellan två känslolägen. Man kan välja själv om man vill dansa eller gråta. Det skapar en härlig balans och ett sorts sound vi har hittat nu. Vi har gjort några svartklubbs-gig nu under våren som känts riktigt bra.

Vi pratar lite mode då. Vad har ni på er idag?

Vi är faktiskt på en pressbildsplåtning just nu. Jag (Gabriel) rockar en superlustig rock från Raf Simons. Jag har en vit dam-jeansjacka från H&M (David). Vi har inte så mycket cash men slår till på någon dyrgrip lite då och då. Självklart vore det roligare att klä sig som ASAP Rocky varje dag, men där är vi inte än.

Vilken Artist klär sig bäst?

Ja, ASAP Rocky då. Harry Styles har ju även han verkligen steppat upp senaste året. ”Sign of the times” är för övrigt en riktigt mäktig låt. Vi träffade Rebecka och Fiona på ett party förra veckan. De har alltid väldigt coola kläder.

Powered by Labrador CMS