Inkbay är företaget som tagit tatueringar till internet

Att tatuera sig är en trend som fortsätter att växa allt mer för varje år som går och i USA förväntas tatueringsbranschen snart klassas som en miljardindustri. Någon som insett möjligheterna med detta är svenske Fredrik Glimskär, som startat Inkbay - världens första digitala plattform för tatueringar. Här kan vem som helst söka inspiration och bläddra i onlineportföljerna för att sedan boka och betala för sin tatuering online.

Idag är hemsidan Inkbay en plattform som samlar de främsta tatuerarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dock är en global satsning på gång där företaget kommer att expandera till London, Manchester, Köpenhamn och Sydney. Syftet med Inkbay är att stötta både tatuerarna och tatueringsälskare som letar inspiration och möjligheter.

"För närvarande är tatueringsindustrin verkligen underrepresenterad, med mycket liten närvaro just online, och det finns ingen riktig plats där man kan connecta" säger VD Fredrik Glimskär i en intervju med The Memo.

"Nuförtiden bokar vi allting online. Tågbiljetter, hotell, klipptider – så vi ville helt enkelt göra denna industrin tillgänglig online också." – Fredrik Glimskär

Besök Inkbay HÄR

Powered by Labrador CMS