Puff_riri

Fenty Beauty – MATTEMOISELLE

Vi älskar när det kommer tillskott i Fenty Beauty familjen och nu är det dags igen. Denna gång heter läppstiftet Mattemoiselle och är ett läppstift i en mäktig formula med extra djup färg, helt viktlös, i en färgpalett som skulle få vem som helst att vilja pröva på en ny stil.

I Mattemoiselle-kollektionen möter vi 14 universella färger för att passa alla humör, hudtoner och tillfällen. Vare sig du söker efter det perfekt röda vardagstiftet, eller djupaste blått, gör Mattemoiselle Plush Matte Lipstick det lättare än någonsin att få hela regnbågen att spraka. RiRi älskar att byta läppstift efter humör, så därför valde hon personligen ut de 14 färgerna som alla kan bära, med namn som utstrålar personligheten hos varje nyans.

“Jag ville ha en uppsättning läppstift där varje färg passar alla hudtoner”, säger Rihanna. “Jag ville bevisa att läppstift ska vara roligt, inte fruktat!”

Sminkösens tips: För en fylligare applicering, håll läppstiftets kula upprätt för överläppen och nedvänt för att fylla i underläppen.

Mattemoiselle Plush Matte Lipstick finns i Sephoras butiker från 26 december och online hos Sephora.se och fentybeauty.com från den 26 december. Pris: 190 kronor.

Powered by Labrador CMS