DSC_3027

Listen to yourself by Joy

Urbanears är stolta att presentera sitt nya samarbete under varumärkesinitiativet ”Listen to yourself”. Efter kreatörer som världsstjärnan Tove Lo och fotografen Arvida Byström, väljer nu Urbanears att samarbeta med artisten och multikonstnären Joy M’Batha.

Samarbetet med Joy

”Skapande har alltid varit mitt sätt att hantera vad jag gått igenom. Ibland är det musik, ibland är det konst. Jag gör det inte för någon annan. Jag är bara mig själv, och det har jag alltid varit. För mig är det precis vad Listen to yourself handlar om.”, säger Joy M’Batha.

Urbanears började samarbeta med artisten och konstnären Joy M’Batha redan under våren 2018 för lanseringen av högtalaren Lotsen. Nu fortsätter samarbetet under initiativet ”Listen to yourself” som går hand i hand med Joys historia och personlighet. Joy M’Batha slog igenom år 2014 som en av Sveriges starkaste rappare och skapade stor uppmärksamhet för sin unika framtoning, sin kaxiga attityd och sina explosiva scenshower. Efter intensiva år i Stockholm flyttade Joy tillbaka till hemstaden Malmö för att hämta andan. Konst och måleri som varit en stor del av hennes barndom, blev hennes nya sätt att fortsätta uttrycka sig själv och sin kreativitet.

Konsten är idag en lika självklar del av hennes karriär som musiken. Joy beskriver sin konst som självporträtt av hennes psyke, där hon målar precis det hon känner och vill. Som en del av Listen to yourself har Joy uttryckt sin unika konstnärlighet och kreativitet genom att måla på Urbanears högtalare och hörlurar, bland annat Plattan 2 Bluetooth samt Stammen och Baggen.

Genom samarbetet har Urbanears tillsammans med Grammis-nominerade regissören Nicolina Knapp producerat en film som tar dig med in i Joys kreativa universum präglad av ett starkt självförtroende och en komplex gränslöshet.

Joy personifierar verkligen hela konceptet ’Listen to yourself’.” säger Ida Holmén, Global PR Manager. ”Urbanears är stolta att fortsätta samarbeta med Joy som genom sitt individuella uttryck och kreativitet inspirerar till att lyssna till sig själv, våga vara den man är och visa detta.

Konstutällning på Snickarbacken 7

Samarbetet med Urbanears och Listen to yourself resulterar i Joys första konstutställning i Stockholm. Utställningen på Snickarbacken 7 kommer visa upp blandade verk, båda gamla och nya, i olika format och presentera hela Joys bredd och känslospektrum. Listen to yourself by Joy” visas mellan 23—29 november. Under november släpps Joy en EP med fyra nya låtar på engelska. I januari 2019 intar Joy även scenen och gör en exklusiv Sverigeturné.

För mer information om Listen to yourself och Urbanears produkter gå in på Urbanears.com och följ oss på @urbanears på Instragram, Twitter och Facebook.

Powered by Labrador CMS