Modeoutfit med vita sneakers
Vita sneakers - ett måste i din basgarderob

Vita sneakers: En trendig bas för alla outfits

Vita sneakers är ett måste i varje garderob. Vi listar skorna som är must haves till våren.

Den här artikeln innehåller annonslänkar.

Finns det ett enklare sätt att ta din outfit till nästa nivå än med ett par superfräscha, vita sneakers? Oavsett om du ska gå på ett event, träffa kompisar för en trevlig middag eller vill piffa upp din jobb-outfit så får du en riktigt härlig och avslappnad touch till din outfit med ett par snygga sneakers.

En klassisk must have

Här har vi ett par vita sneakers som aldrig går ur stil. Helt vita, fräscha och med diskreta detaljer i guld. Det är inte konstigt att de här skorna är en så stor favorit.

Skorna kostar 1399kr och går att köpa hem här.

Avona, Gant.

Trendiga chunky sneakers

Av alla chunky-modeller är det här vår favorit! Steve Maddens succé Possession sneaker blir ett riktigt statement till din outfit. Helvita med diskret märkning och extra tjock sula. Finns inget vi inte gillar med dessa.

Skorna kostar 1399 kr och finns att köpa här.

Possession sneaker, Steve Madden.

Höga vita sneakers i retro stil

Är du ute efter ett par höga vita sneakers är dessa från Puma helt rätt. Skorna följer den klassiska stilen Puma är känd för. Helt vita med diskret märkning och extra tjock sula. Perfekta om du är ute efter en urban stil.

Skorna kostar 1100 kr och finns att köpa här.

Karmen Rebelle, Puma.

Stick ut med Standout vita sneakers

Vill du ha ett par vita sneakers som både är stilrena men med detaljer som garanterar att du sticker ut i mängden? Då är de här skorna för dig! Steve Maddens Standout Sneakers kommer med snygga detaljer i silver och mesh-tyg som ger en snygg kontrast mot det helvita.

Skorna kostar 1399 kr och finns att köpa här.

Standout Sneakers, Steve Madden.

Gläns med detaljer i guld

De här skorna från Björn Borg har en mjuk design med snygga detaljer i guld. Perfekta om du vill ha något som inte är helvitt och som ger värme till din outfit. Skorna passar lika bra till vardags som till fest och kan enkelt kompletteras med smycken i matchande färg.

Skorna kostar 659 kr och finns att köpa här.

Womens Sneaker Metallic, Björn Borg.

Ikonisk sneaker i låg modell

Här har vi ett par riktigt snygga sneakers med coola detaljer. Adidas Forum-sneakers har allt du kan önska dig, snygg modell, stilrena färger som passar till vilken outfit som helst och detaljer som kardborreband och nät längs sulan som gör skorna unika. Med de här skorna kommer du göra succé.

Skorna kostar 1199 kr och finns att köpa här.

Forum Sneakers, Adidas.
Powered by Labrador CMS