18-0262-6G7A0768_TUSCH_FIN-3
18-0262-6G7A0768_TUSCH_FIN-3

UNIQLO presenterar “Where to next?”

Den 13e augusti, 2018, Stockholm, UNIQLO hyllar sin ankomst till Stockholm genom att upptäcka ikoniska platser i och runt staden tillsammans med sju lokala ambassadörer. Den nya kampanjen, som lanseras idag, kallas för ”Where to next?”, syftar till att belysa den funktionella skönheten hos LifeWear och koppla den till funktionalismens Stockholm tillsammans med de sju ambassadörerna.

De sju ambassadörerna är (från vänster till höger) Henrik Sauer, Lamin Holmén, Mirjam Björklund , Lars Nittve, Hedda Stiernstedt, Jacob Mühlrad och Lotta Kühlhorn. Tillsammans representerar de världarna av teater, gastronomi, musik, dans, konst, design och sport genom den vardagliga lins som kallas för LifeWear – UNIQLOs strävan efter att skapa perfekta kläder som möter alla människors behov i deras vardag.

Alla bilder utgör en hyllning till var och en av ambassadörerna och visar en plats som är signifikant för deras karriär, och som samtidigt gestaltar hur LifeWear kompletterar vart och ett av deras liv. Alla ambassadörerna bär kläder från AW18-kollektionen, vilken kommer att finnas tillgänglig när butiken öppnar den 24/8 på Hamngatan i Stockholm. Stockholmsfotografen Jesper Brandt har tagit bilderna.

Powered by Labrador CMS