S19_CKU_CKJ_ADS_ratio_4x3_px_1080x810_01

Stjärnspäckat i Calvin Kleins vårkampanj: Our now #mycalvins

För våren 2019 fångar CALVIN KLEIN JEANS och CALVIN KLEIN UNDERWEARs kampanj dem råa och ärliga känslorna och erfarenheterna som ungdomen i dag får erfara. Plåtad i förortsmiljö som är välbekanta för ungdomar, i sovrum, badrum, på bakgårdar och i baksäten porträtterar kampanjen tonårens uppväxt och framkallar de allmänna känslorna av nyfikenhet, gemenskap och revolt. Filmat tillsammans med det New Order ikoniska soundtrack, ”True Faith” i bakgrunden, är storyn lika nostalgisk som den är modern – det är en historia om vad det innebär att leva i nuet.

Jag tror inte att ungdom har ett riktigt slut. Jag tror att det sitter i din själ och hur du känner dig snarare än en faktisk ålder. /Kendall Jenner

Kampanjen är en fortsättning på den ungdomliga #MYCALVINS-rörelsen och omfamnar vid lansering en digitalt och socialt drivet tillvägagångssätt. Kampanjen kommer att lanseras globalt och stöds av digitala, sociala kanaler, samt noggrant utvalda ytor för utomhusannonsering och print. Bilderna och videon är skapade av Glen Luchford och stylades av Melanie Ward. Nytt innehåll kommer att introduceras kontinuerligt under säsongen, inklusive en serie produktfokuserade bilder plåtade av Tyler Mitchell.

Spring 2019 CALVIN KLEIN JEANS och CALVIN KLEIN UNDERWEAR:

Kollektionerna från CALVIN KLEIN JEANS innehåller varumärkets mest ikoniska arkivplagg i en modern uppdaterad tappning. Tidlösa jeanstvättar och CK-monogrammet återupplivas för en ny uppsättning av vardagens garderobshjältar, med en nostalgisk vibe. Sportiga detalj i form av sidoränder på jeansplaggen adderar ett friskt perspektiv på vardagsplagg.

Den nya underklädesserien Statement 1981 introducerar det senaste inom utvecklingen av designunderkläder med djärv och grafisk midjebandsdetalj som hyllar året då CALVIN KLEIN UNDERWEAR först lanserades.

Powered by Labrador CMS