Fina väskor som trendar 2023.
Fina väskor som trendar 2023.

Stilsäkra köp: Topp 5 trendväskor för säsongen

Klicka hem vårens väskor redan nu.

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Nu längtar vi efter våren och det färgglada vårmodet! Och på våren får den trendiga väskan äntligen ta plats igen. Nu är det dags att mixa och matcha och låta väskan vara mer än en nödvändig plats att lagra saker. Den här säsongen bjuder på många, superfina väskor som kommer få dig att se ut som att du kommer direkt från catwalken. Och för att göra det riktigt enkelt för dig har vi samlat fem väskor som vi lovar att du inte kommer vilja vara utan.

En rosa dröm

Går det att beskriva den här väskan som något annat än en dröm? Den här väskan ger sköna 80-talsvibbar som är perfekt till våren. Den bubbelgumsrosa färgen tillsammans med det tjocka kedjebandet i guld är precis rätt mängd statement för att matcha till vilken outfit som helst. Och med ett par snygga statementörhängen till kommer du att göra succé.

Väskan kostar 3900 kr och finns att köpa här.

Brynn Chain Bag, 3900 kr.

Liten med struktur

Det här är en väska som både är snygg och trendig samtidigt som den är praktisk och användbar. Vi älskar den tjocka axelremmen som går att ta av så att du kan använda väskan som en clutch om du vill. Väskan passar precis till det allra nödvändigaste och kommer att passa bäst med en snygg kappa i ljus färg eller med en mer streetlook och snygga sneakers.

Väskan kostar 499 kr och finns att köpa här.

Crossbody Proportions, 499 kr.

Den svarta klassiskern i modern utformning

Är du ute efter en svart väska är det den här du ska köpa. Här har vi en riktigt snygg och stilren väska med detaljer som sticker ut och ger väskan det där lilla extra. Axelremmen sitter i små, snygga guldfärgade hakar på väskans topp som ger modellen en väldigt modern och trendig look. Halvmåneformen på väskan är något vi inte ser på särskilt många väskor och ger precis rätt mängd elegans till väskan.

Väskan kostar 3495 kr och finns att köpa här.

Cindy Cross Body, 3495 kr.

Cool crossbody i pastell

Här har vi en stilren crossbody väska i läcker lila färg. Väskan passar perfekt för dig som vill kunna ha lite extra utrymme, samtidigt som den är så mycket mer än bara en plats för förvaring. På framsidan har väskan detalj i strukturerat tyg som sätter pricken över i. Riktigt snygg till jeans och en mer casual jobboutfit.

Väskan kostar 499 kr och finns att köpa här.

Crossbody Cynthia, 499 kr.

Multifunktionell tweedväska

Vi älskar alla härliga detaljer på den här väskan! Tweedmaterialet som väskan är gjord av känns helt rätt för säsongens trender. Kedjebanden har läderdetaljer som sitter över axlarna och på väskan finns en mängd detaljer i guld. Precis rätt när du vill ha en väska i neutral färg utan att det blir för tråkigt.

Väskan kostar 1400 kr och finns att köpa här.

Adam Convertible Xbody Flap, 1400 kr.
Powered by Labrador CMS