Vita klänningar
Lys upp i en vit klänning.

Rodeo listar: 5 vita klänningar som passar för alla tillfällen

Tidlösa klänningar som lyfta din garderob till nästa nivå.

Den här artikeln innehåller annonslänkar.

Det finns en anledning varför klänningar i vitt är tidlösa. Din outfit får ett rejält lyft, de går att matcha med nästan vilka smycken som helst och de passar året om, oavsett säsong. Vi har listat ett gäng vita klänningar som passar lika bra till kontoret och på afterworken som till en trevlig utekväll med vänner.

Lyxigt och figurnära

Den här klänningen är en riktig dröm! En perfekt kombination mellan klassiskt och modernt. Vi älskar den höga slitsen kombinerat med polokragen och att klänningen framhäver midjan på ett riktigt snyggt sätt.

Klänningen kostar 1300 kr och finns att köpa här.

Figurnära stickad ullklänning från & Other Stories.

Vadlång klänning för casual look

Här har vi en klänning som verkligen piffar till vardagen på kontoret. En riktigt mysig och ribbstickad klänning i midilängd. Matcha den med ett snyggt bälte, höga boots eller statement smycken för det där lilla extra.

Klänningen kostar 500 kr och finns att köpa här.

Långärmad ribbstickad klänning från Monki.

Miniklänning i tweed

Hur söt är inte den här klänningen! Vi älskar längden på klänningen och att den är i tweed. Klänningen kommer med ett fint, tunt skärp och passar perfekt att matcha med både tjockare och tunna strumpbyxor så du kan använda klänningen året om.

Klänningen kostar 1450 kr och finns att köpa här.

Kort tweedklänning med skärp.

Oversized miniklänning

Den här t-shirtklänningen kan du använda både med och utan skärp beroende på vilken look du är ute efter. Matcha den med skärp för en sötare, klassisk look. Eller välj att skippa skärp för en mer urban, casual look. Klänningen blir riktigt snygg med statement smycken så här kan du verkligen låta dina smycken skina.

Klänningen kostar 498 kr och finns att köpa här.

Ofelia Org Cotton Dress från Residus.

Löst sittande tunikaklänning

En klassisk, löst sittande klänning som är satinliknande och med halvlånga armar. Det här är en klänning som passar lika bra på kontoret som till utemiddagen - perfekt när du ska ut direkt efter jobbet och inte har tid att byta om! Matcha klänningen med ett snyggt läppstift i rött som pricken över i.

Klänningen kostar 990 kr och finns att köpa här.

Tunikaklänning i linnemix från Arket.
Powered by Labrador CMS