RODEBJERG_06
RODEBJERG_06

Rodebjer introducerar varumärkets första Resort-kollektion

Svenska Rodebjer introducerar varumärkets första Resort-kollektion, skapad för att möta den moderna resenärens behov. Kollektionen består av lätta plagg som är smidiga att packa, men som inte kompromissar med karaktär och stil.

Kollektionen utgörs av klänningar och set i två färgpaletter, Rodebjers första baddräkt, en weekend tote, en mindre väska, ett par sandaler och den ikoniska Agave-kaftanen i ett unikt ”Symbols”-print.

Print med spirituellt budskap

Det centrala printet i kollektionen, ”Symbols” är hämtat ur Rodebjers arkiv och syns på uppdaterade material och skärningar, samt även klassiska Rodebjer-silhuetter för Resort 2019. Genom att utforska teman av andlighet och kulturell ikonografi refererar mönstret till fredsymbolen; det tredje ögat, hjärtat samt en yin och yang-tolkning som påminner om bröst.

Kollektionen handlar om att vara sig själv med stil när man är på semester – jag ville göra resan och packningen enklare, samtidigt som det ska vara inspirerande och kul” – Carin Rodebjer, grundare och Creative Director.
Kollektionen finns i butik nu i Rodebjers butiker och återförsäljare, samt online på rodebjer.com.

Första baddräkten för märket

Powered by Labrador CMS