Alla hjärtans dag present till honom.
Alla hjärtans dag present till honom.

Present till honom: Lyxiga prylar han kommer älska!

Hitta den perfekta presenten inför Alla hjärtans dag.

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Snart är det Alla hjärtans dag och såklart perfekt tillfälle att skämma bort din älskling lite extra. Men medan vissa sprutar ur sig bra presentidéer är det för de flesta av oss inte så lätt att hitta den där perfekta presenten.

Går du också runt och undrar vad du ska köpa till din partner? Oavsett om han är aktiv eller inte, älskar mode eller älskar när du löser den biten åt honom så har vi ett gäng idéer på lyxiga presenter som garanterat kommer få honom att känna sig bortskämd.

Exklusivt Apple Watch case

Daniel Wellingtons case till Apple Watch är något av det snyggaste vi har sett. Caset i svart rostfritt stål är precis det som kommer ta din partners smartwatch från en vanlig techpryl till en exklusiv klocka som andas lyx. Här har vi en present som både är unik och som din partner garanterat kommer att älska.

Caset kostar 2399 kr och finns att köpa här.

Daniel Wellington Smartwatch case, 2399 kr.

CK-klocka i guld

En riktigt fin och klassisk herrklocka i guld och med blå urtavla. Den här klockan passar perfekt till den som älskar accessoarer som sticker ut. Klockans urtavla är gjord av mineralglas och har stilrena detaljer som gör att den känns exklusiv.

Klockan kostar 2090 kr och finns att köpa här.

CK klocka i guld, 2090 kr.

High-end datorväska i läder

Det här är datorväskan för den som är mån om att frakta datorn på ett snyggt sätt. Väskan är gjord i buffelläder och har riktigt snygga detaljer. Axelremmen och handtagen är klassiskt utformade och blir till snygga detaljer i sig. Dessutom har väskan tillräckligt med fack för att din partner ska kunna sortera och organisera sina saker på ett smidigt sätt.

Väskan kostar 1699 kr och finns att köpa här.

Datorväska i läder, 1699 kr.

Väska för padelälskaren

Om din partner älskar att spela padel kommer han att älska att få den här i present. En stilren och sportig padelväska från Björn Borg som rymmer flera racketar. Väskan är både snygg och praktisk och den går att bära i handen, över ena axeln eller som en ryggsäck för maximal komfort.

Väskan kostar 799 kr och finns att köpa här.

Padelväska från Björn Borg, 799 kr.

Snygg hoodie i läcker färg

Den blir aldrig fel med en hoodie och den här är inte bara mysig, den kommer i en riktigt snygg färg som gör att din partner både kan styla upp och styla ner den beroende på vad han är på för humör.

Hoodien kostar 799 kr och finns att köpa här.

Björn Borg hoodie, 799 kr.

Glasögon till skidälskaren

Varför inte köpa ett par nya skidglasögon till partnern som älskar att spendera tid på skidbacken? Speciellt nu medan skidsäsongen fortfarande är igång. De här glasögonen kommer i flera snygga färger och har utbytbara linser. En present som verkligen kommer att göra nästa skidresa extra rolig.

Skidglasögonen kostar 1129 kr och finns att köpa här.

Corlin skidglasögon, 1129 kr.
Powered by Labrador CMS