OddMolly_Pressbild2019_NenehCherry&Titiyo_1
OddMolly_Pressbild2019_NenehCherry&Titiyo_1

Neneh Cherry och Titiyo frontar Odd Molly

Odd Molly gör en omstart med ett unikt samarbete och ny kommunikation. Det manifesteras av det kreativa samarbetet med kända musikerna och systrarna Neneh Cherry och Titiyo. De blir Odd Mollys ambassadörer, ansikten utåt i kampanjer och delaktiga i arbetet runt kollektionerna. Vårkampanjen blir det första resultatet av samarbetet.

Neneh Cherry och Titiyo blir Odd Mollys ambassadörer under hela 2019. Det kreativa samarbetet med Odd Molly är första gången Neneh och Titiyo gör något liknande tillsammans med ett modevarumärke. Och som musiker och systrar gör det hela till något unikt.

Det är första gången som jag och min syster gör något tillsammans i jobbsammanhang. Så det känns extra roligt att Odd Molly tänkte på oss. Odd Molly är ett märke som inte varit självskrivet i min garderob, men nu är jag sugen på mer färg och mönster. Därför känns tajmingen och utmaningen helt rätt. Ska bli jättekul att göra den här resan ihop, säger Titiyo om samarbetet med Odd Molly.

"Tajmingen och utmaningen känns helt rätt"

Odd Molly som modevarumärke har alltid stått för att våga gå sin egen väg. Och nu påbörjar vi en ny resa. Därför är vi väldigt glada och stolta över att presentera ett längre samarbete med tvåunika artister och personligheter som står för liknande värden som vi, säger Jennie Högstedt Björk, VD på Odd Molly.

Det nya samarbetet är del av en större satsning som Odd Molly gör för att stärka varumärkets identitet. I början av februari öppnade Odd Molly upp en flaggskeppsbutik på NK med uppdaterat butikskoncept och med ett utvalt sortiment. Och vårens kampanj blir starten på en ny kommunikation.

Neneh Cherry och Titiyo är kända som sångare och låtskrivare med långa framstående karriärer inom musiken. Nyligen vann Neneh en Grammis för årets elektro/dans med albumet Broken Politics. Titiyo är aktuell med ny Sverige-turné under våren 2019.

Odd Molly är ett svenskt modevarumärke som grundades 2002. 2007 vann märket Guldknappen som delas ut av Damernas Värld. Samma år blev det utsett till årets klädmärke av Svensk Handel. Idag säljs Odd Mollys kollektioner i 34 länder.

Powered by Labrador CMS