Justin1

Justin Timberlake släpper kapselkollektion tillsammans med Levi’s®

Kollektionen heter ”Fresh Leaves”, och är en modern tolkning av ikoniska Levi’s®-plagg inspirerade av Justins kärlek till musik.

”Levi’s® har alltid burits av musiker och deras fans i hela världen med möjligheten att uttrycka sin egen personliga jeansstil. Justin är en av dem och vi är stolta över vårt samarbete med honom”, säger Jennifer Sey, Chief Marketing Officer på Levi ́s.

Namnet ”Fresh Leaves” kommer ursprungligen från att Timberlake vill sätta sitt eget uttryck på tidlösa plagg och lämna ett avtryck efter sig till nästa generation. Han har arbetat med Levi’s® designteam för att återskapa några av varumärkets mest ikoniska plagg på ett oväntat sätt, vilket resulterade i klassiska plagg med en twist – där bland annat färger, mönster och silhuetter är uppdaterade med nya kombinationer och snitt för en modernare look.

”Kläder är lika viktiga för en musikers kreativa process och utförande som musiken. Denna kollektion blir därför ett försök för mig att dela med mig av mina erfarenheter till mina fans”, säger Timberlake.

Nytt tillskott i 501®-familjen

Kollektion består av 20 plagg som funkar både för dam och herr, inspirerade av de mest ikoniska passformerna, skapade med en oväntad och modern twist, och erbjuder modern streetwear, överdimensionerade och längre silhuetter, leker med proportioner och adderar huvor på truckers och skjortor. I nyckelplagg framkommer ett nytt tillskott i Levi’s® passformsportfölj – 501® Slim Taper – senaste medlemmen i 501®-familjen, inspirerad av hur Justin bär sina 501®-jeans. Ett annat plagg som sticker ut är den kamoflagefärgade jeansjackan Trucker, tryckt med Levi’s® nyligen lanserade digitala laserteknik, Project FLX.

Kollektionen kommer att säljas över hela världen från och med den 4 oktober i utvalda Levi’s®- butiker, på Levi.com och hos utvalda återförsäljare.

Powered by Labrador CMS