Hailey Baldwin och Winnie Harlow är Tommy Hilfigers nya ambassadörer

Tommy Hilfiger offentliggjorde idag att det är modellen Hailey Baldwin tillsammans med modellen och aktivisten Winnie Harlow som är varumärkets nya globala ambassadörer för TOMMY HILFIGERS damkollektioner för hösten 2018. Som en del av varumärkets globala kampanj, vilken hyllar morgondagens ikoner inom mode, konst, musik och underhållning, kommer deras ansikten att pryda höstens capsule-kollektion för dam, TOMMY ICONS.

Hailey Baldwin har gått samtliga visningar för TOMMYNOW sedan hösten 2016, och har synt på omslagen till Vogue, Marie Claire, Wonderland, Elle, Harper’s Bazaar, L’Officiel, och Love. Just nu leder hon TV- programmet “Drop the Mic” tillsammans med Method Man på TBS och ledde nyligen 2018 års iHeartRadio Music Awards.

“Mode är mitt sätt att uttrycka min personlighet för resten av världen, och Tommy Hilfigers design är perfekt för att forma starka budskap”, säger Hailey Baldwin, och fortsätter, “Jag älskar att styla varje outfit och göra den till min egen, jag längtar efter att få visa varumärkets fans hur jag har implementerat min egen tolkning av TOMMY ICONS olika looks”.

Winnie Harlow, som nominerades till “Model of the Year” under 2017 års Fashion Awards, brinner för att hylla individualitet och en positiv kroppsbild genom sina sociala mediekanalers enorma räckvidd, där hon kommunicerar med sina miljontals följare. Hon är en framstående talare vars TED Talk om hur skönhet uppfattas uppnått över en miljon visningar på YouTube. Winnie Harlow gick nyss visningen för TOMMYNOW “DRIVE” i Milano, där Tommy Hilfiger presenterade sin SS18-kollektion. Hon har prytt framsidorna på Elle, Glamour, Marie Claire, L’Officiel och Wonderland, och syntes även i Beyoncés musikvideo till “Lemonade”.

“Jag har alltid trott på kraften i att acceptera sig själv och att våga bryta konventioner, så jag är stolt över att få samarbeta med en fantastisk designer som delar denna vision”, säger Winnie Harlow och avslutar, “Jag har alltid älskat det klassiskt amerikanska och avslappnade uttrycket hos varumärket och ser verkligen fram emot att få dela med mig av mina favoriter till alla TOMMY HILFIGER fans därute.”

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar