Grand opening av Diors butik på Saks Fifth Avenue

På Dior x Saks cocktailparty den 16 mars var det Maria Grazia Chiuri (Diors nya Artistic Director) som stod för partyts installation. Hon är kvinnan bakom den ökända t-shirten "We should all be feminists" som har synts på både supermodeller och kändisar under det senaste halvåret.

Vi kan enkelt konstatera att den vita t-shirten med texten "We should all be feminists" har varit höstens it t-shirt. Däremot har det inte varit särkilt enkelt för den stora massan att få tag på Diors omtalade statementtisha då den kostar hela 710 dollar. Det kan tyckas vara en enorm summa pengar men viktigt att påpeka är att en del av intäkterna går till Rihannas ideella organisation the Clara Lionel Foundation som kämpar för allas rätt till skolgång.

Kvällen tillägnades även öppningen av Diors shop-in-shop på Saks Fifth Avenue där märkets vårkollektion nu släpps.

På plats befann sig modellen Karlie Kloss, skådespelerskan Rebecca Hall och DJn Mila Moretti bland många andra kända profiler. De flesta var klädda i Diors kreationer och var ivriga inför att bli fotade vid väggen med "We should all be feminists" och få pussa på Ms. Chiuri.

Powered by Labrador CMS