UsedBy_PopUp_maj2019_3
UsedBy_PopUp_maj2019_3

Fynda Chanel när lyxig secondhandsajt öppnar pop-up butik i NK Passagen

Under försommaren 2019 slår e-handelssajten Used By upp dörrarna till sin första fysiska pop up-butik i Stockholm. Under maj och juni kan besökare fynda premiummode, väskor, skor, inredning och barnkläder i pop up-butiken i NK Passagen. Det avser inte bara kultprodukter som väskor från Chanel, solglasögon från Celine, kläder från Saint Laurent och accessoarer från Hermès utan även svenska varumärken med hög modegrad som Acne, Rodebjer, Dagmar och Filippa K.

Det har gått fyra år sedan Elin Ryer startade Used By som fokuserar på secondhand märkesvaror. I dag består Used By av 17 000 säljare och sajten har drygt 11 000 produkter. Här säljer modeprofiler som Maria Nilsdotter, Amanda Schulman, Martina Bonnier och Caroline Winberg sina garderober till attraktiva priser.

Vi vill uppmuntra en shoppingkultur där återanvändning är coolt och trendigt. Vår mission är att skapa en inspirerande marknadsplats för försäljning av secondhand- märkesvaror säger Elin Ryer, VD och grundare av Used By

Vill göra secondhand mode

Med bakgrund hos Svenskt Tenn och Stockholms Auktionsverk har hållbarhet och tanken om att föra saker vidare alltid legat Elin varmt om hjärtat.

Tre barn och otaliga flyttar senare där jag både sålt och köpt på Blocket så hade jag tillsammans med mitt team en önskan om att skapa Sveriges bästa e-handel för secondhand. Något som dessutom ligger helt rätt i tiden då vi ser att stora kedjor tar in begagnade kläder och hållbarhetskollektioner skapas. Vi vill omfamna ett modernt, cirkulärt sätt att konsumera mode på. Att tillsammans med kända profiler och influencers inspirera fler till att köpa och sälja secondhand. Göra secondhand mode, säger Elin Ryer.

Used Bys pop-up håller öppet under maj och juni i NK Passagen på Regeringsgatan 44. Här hittar du Used By online!

Powered by Labrador CMS