Eytysxhm002

EYTYS x H&M LANSERINGSFEST

Den 23 januari bjöd H&M och Eytys in till lanseringsfest i Stockholm för att fira sitt unika samarbete. På gästlistan fanns bland annat Robyn, Bryanboy, systrana Lejonhjärta, Veronika Heilbrunner och Justin O´Shea.

Festen ägde rum på Luma, en före detta glödlampsfabrik, vars brutalistiska arkitektur lyfte fram samarbetets estetiska uttryck. Kult-bandet Snap! gjorde ett överraskningsframträdande och levererade sina bästa 90-tals hits, och kvällen avslutades med ett exklusivt framträdande av LA-baserade DJ-duon SIMIHAZE.

Eytys x H&M-kollektionen var tongivande för kvällen och vi ser verkligen fram emot att lansera vår samarbetskollektion med H&M, berättade Max Schiller, Creative Director och grundare av Eytys.

Unisexkollektionen består av allt från skor till kläder och accessoarer för vuxna samt en mindre uppsättning barnplagg. Nya skomodeller och en nytolkning av Eytys klassiska grova gummisula står för kollektionens mest utmärkande drag, medan klädesplaggen har en mer distinkt siluett och omfattar allt från vida byxor till bylsiga t-shirts med hög ringning samt jackor i oversize-modell.

Det var en helt fantastisk kväll som genomsyrades av Eytys individuella uttryck. Det ska bli spännande att se hur Eytys x H&M kollektionen kommer att stylas världen över, avslutade Ross Lydon, Acting Head of Menswear Design på H&M.

Kollektionen finns tillgänglig online och i utvalda butiker över hela världen.

Powered by Labrador CMS