ARKET Goteborg

Då öppnar ARKET i Göteborg

ARKETs nya butik på Östra Hamngatan 39 i Göteborg kommer att öppna den 7 december. Det H&M-ägda varumärket lanserades i augusti förra året med en onlinebutik och öppningar i bland annat London och Köpenhamn. Den första svenska butiken invigdes i Stockholm tidigare i år.

Vi ser otroligt mycket fram emot att öppna en andra ARKET-butik här på hemmaplan. Det är en fantastisk adress, mitt i hjärtat av Göteborg, som ger oss möjlighet att möta kunder och visa upp våra kollektioner på ett väldigt inspirerande sätt, säger Lea Rytz Goldman, Managing Director.

Mer än bara shopping

ARKET är ett livsstilskoncept där du kan hitta kläder, mat och hållbar design under ett och samma tak. Vi vill inspirera och bjuda in till en upplevelse som handlar om mycket mer än shopping, säger Lea Rytz Goldman.

På ARKET finns plagg och produkter för herr, dam, barn och hemmet, och som komplement till de egna kollektionerna finns ett handplockat sortiment från ett femtiotal andra varumärken. Den nya Göteborgsbutiken ligger i en K-märkt trevåningsbyggnad i hörnet Östra Hamngatan och Kungsgatan. Huset uppfördes 1804 och har en rad ursprungliga inredningsdetaljer och snickerier bevarade. Här ryms också ett modernt, vegetariskt kafé med inspiration från det nya nordiska köket.

Powered by Labrador CMS