Modetjej med fina smycken
Fina smycken som lyfter din outfit.

10 vackra smycken som kommer lyfta din stil

De här accessoarerna vill du inte missa!

Den här artikeln innehåller annonslänkar.

Med rätt smycken kan du ta vilken outfit som helst till nästa nivå. Och just nu finns det väldigt många fina smycket att välja bland. Därför har vi listat 10 smycken som garanterat kommer hamna högt upp på din önskelista.

Chunky, guldpläterat kedjehalsband

Vi älskar det här kedjehalsbandet som har en unik utformning där kedjorna är fyrkantiga och inte platta. Halsbandet får därmed ett chunky utseende som passar riktigt snyggt till diskreta och stilrena outfits där smyckena får ta plats. Halsbandet är dessutom gjort av återvunnen mässing.

Halsbandet kostar 890 kr och finns att köpa här.

Chunky kedjehalsband.

Halsband format som orm

Det här halsbandet för oss tillbaka till det glada 90-talet. Ett stilrent halsband utformat som en orm och med öppning framtill. Precis som på modellen är det riktigt snyggt kombinerat med polokrage men även med toppar i starka färger. Då bryter smycket snyggt mot din outfit och skiner lite extra.

Halsbandet kostar 390 kr och finns att köpa här.

Ormformat halsband.

Statement halsband i färg

Det här halsbandet kommer ge din outfit en härlig färgklick. Ett riktigt snyggt halsband med länkar i olika, varma rödrosa nyanser som går att matcha till outfits både i färg och i neutrala färger. Det är verkligen det perfekta halsbandet både för att piffa till kontorsoutfiten och för att sticka ut i mängden på utekvällen.

Halsbandet kostar 599 kr och finns att köpa här.

Statement halsband, multifärgad.

Guldfärgat halsband med två kedjor

Det här halsbandet är både enkelt samtidigt som det inte på något sätt är blygsamt. Halsbandet är väldigt stilrent och ger lite av en urban, avslappnad känsla som passar lika bra till kontoret som till utekvällen.

Halsbandet kostar 290 kr och finns att köpa här.

Halsband med två kedjor.

Glittriga örhängen med kedjelänkar

Här har vi verkligen ett par örhängen i läcker färg och design. En riktigt fin färgklick, särskilt om du matchar den till en outfit i fuschia eller mörkblått. Örhängena funkar både som ensam accessoar som tillsammans med snygga statementringar.

Örhängena kostar 80 kr och finns att köpa här.

Örhängen med kedjelänkar.

Örhängen i olika design

Varför ha örhängen som matchar när du i stället kan ha ett par i olika design! De här örhängena matchar varandra i färg men ger din outfit en unik touch när de är utformade på olika sätt. Färgerna skiftar i lekfulla nyanser och blir extra snygga när du har utsläppt hår eller håret uppsatt i en löst uppsatt frisyr.

Örhängena kostar 390 kr och finns att köpa här.

Olikformade örhängen, multifärgad.

Stilrena örhängen i olika färger

De här örhängena är verkligen tidlösa. Och det bästa av allt är att de kommer i en mängd olika färger. Perfekt att klicka hem i dina favoritfärger så du har flera att välja bland och matcha med dina outfits.

Ett par örhängen kostar 89 kr och finns att köpa här.

Örhänge med fasetterad sten.

Enkel ring i läckra färger

Vi älskar den här ringen! En enkel men otroligt snygg ring med en halvädelsten som trots sin ringa storlek tar plats. Ringen kommer i fyra olika färger som passar särskilt bra till vår och sommar. Beroende på vilken ring du väljer är stenen matt eller blank - särskilt den gröna varianten är riktigt snygg med matt sten.

Ringen kostar 1490 kr och finns att köpa här.

Iris ring.

Chunky ring i öppen utformning

En chunky ring i unik modell, verkligen ett fint smycke som kommer få blickar att vända. Ringen är öppen med en emaljbeläggning och har en särskilt snygg detalj i ändarna där man har valt att låta guldpläteringen synas.

Ringen kostar 220 kr och finns att köpa här.

Öppen, chunky ring.

Chunky ring med diskreta stenar

Ibland är statementsmycken som är okomplicerade de allra snyggaste. Den här ringen är både enkel och vacker och du kommer verkligen kunna matcha den med allt. En perfekt ring att ha i din samling för att ta ut till både businessoutfiten som till festoutfiten.

Ringen kostar 449 kr och finns att köpa här.

Furo Sparkle Ring.
Powered by Labrador CMS