Urbanears_Plattan2-Bluetooth_Tove-Lo-Edition_01

Urbanears lanserar hörlurar i limiterad upplaga med Tove Lo

Nu lanserar Urbanears och Tove Lo sina limiterade hörlurar i detaljhandeln. Urbanears lanserade sin kampanj Listen to Yourself i september 2018 med den internationellt hyllade artisten Tove Lo som sin första samarbetspartner. Med Urbanears populäraste produkt, Plattan 2 Bluetooth, som utgångspunkt skapade Tove Lo en modell av hörlurar med sitt egna uttryck. Efter stor efterfrågan och flera förfrågningar från butiker att få sälja de discoinspirerade lurarna har Urbanears nu tagit fram en limiterad upplaga som kommer att finnas tillgänglig exklusivt på urbanears.com, tove-lo.com och genom utvalda återförsäljare.

Plattan 2 Bluetooth – Tove Lo Edition

Tove Los specialdesignade hörlurar har ett huvudband i glittrig ombre och regnbågsskimrande öronkåpor. Varje hörlur är unik med sitt individuella skimrande mönster på kåporna, så att varje användare kan sticka ut från mängden.

Med varje produkt medföljer en personlig hälsning från Tove Lo.

Världen är högljudd. Den är full av inspiration. Men också full av distraktioner som säger till oss hur vi ska vara, tänka och känna, hälsar Tove Lo.

Listen to yourself by Tove Lo

Tove Lo är artist, låtskrivare och visuell provokatör som liksom Urbanears kommer från Stockholm. Hon är hyllad för sitt ”mörkare” förhållningssätt till popmusik; där hennes texter och uttryck fokuserar på kärlekens toppar och dalar. Hon är djärv, ogenerad och stolt över att få sätta nya regler inom popmusiken; vilket gör henne till en perfekt matchning för detta samarbete.

För mig handlar ’Listen to Yourself’ om att våga lyssna på din magkänsla; den ärliga känslan om vad du vill och vem du är, som kommer inifrån. Jag tror de flesta av oss spenderar för mycket tid på att lyssna på utsidan, ’vad folk ska tycka’ och allt sådant. Saken är den att en annan persons godkännande aldrig kommer att komplettera dig, säger Tove Lo.

Powered by Labrador CMS