Var spelar Gyllene tider 2023

Gyllene tider – sommarturné 2023

Vad kan ge en bättre sommarkänsla än att se Gyllene Tider spela sina hits medan man sjunger med i varje refräng!

Namnet på turnén är Hux Flux

I sommar kommer Gyllene tider tillbaka med en stor turné över hela Sverige. Bandet bildades 1978 och består av Per Gessle på sång och gitarr, Mats ”MP” Persson på gitarr, Anders Herrlin på bas, Göran Fritzon på keyboard och Farfisa-orgel samt Micke ”Syd” Andersson på trummor.

År 2019 hade bandet det som de från början tänkte skulle bli en avskedsturné efter 40 års musikskapande och spelande tillsammans. Men pandemin gjorde att medlemmarna fick en längtan att återförenas och fortsätta spela ihop. Så nu är gruppen hux flux tillbaka igen, för det är precis så turnén också heter, ”Hux Flux”. I stället för avsked blev det en lite längre paus.

”Pandemin förändrade oss alla. Det var tuffa och tomma år. Jag kände en stark längtan att få spela ihop med mina 70-talskompisar igen. Den brödrarelationen vi har och den kärleken vi möts av från vår publik är magisk och i tider som dessa känns beslutet att fortsätta Gyllene Tider-sagan klockrent. Så det är med stor glädje jag kan meddela att Gyllene Tiders historia inte tog slut för några år sedan som vi alla trodde då. Hux flux så är bandet tillbaka igen.

- säger Per Gessle i ett pressmeddelande.

Gyllene tider ska besöka 15 städer

Nästa år har du alltså chansen att ta med familj och vänner och sjunga med till välkända låtar som När vi två blir en, Sommartider, Gå & fiska, (Kom så ska vi) Leva livet och Flickan i en Cole Porter- sång. Den folkkära popgruppen från Halmstad kommer till en stad nära dig och sprider glädje med sin musik och ger en riktigt härlig sommarkänsla! Om du känner dig sugen kan du köpa biljetter på sidor som LiveNation.se och Ticketmaster.se.

Turnén består av följande 15 städer:

7 juli - Halmstad Brottet

10 juli Helsingborg, Sofiero Slott

12 juli – Malmö, Mölleplatsen

14 juli – Linköping Stångebrofältet

15 juli – Eskilstuna, Sundbyholms Slott

17 juli – Lysekil, Pinneviken

19 juli - Skövde, Boulognerskogen

21 juli – Kalmar, Fredriksskans

22 juli – Ronneby, Brunnsparken

26 juli – Piteå, Pite Havsbad

28 juli – Stockholm, Stockholms Stadion

29 juli – Rättvik, Dalhalla

2 augusti – Karlstad, Mariebergsskogen

3 augusti – Uppsala, Botaniska Trädgården

5 augusti – Göteborg, Ullevi

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/livenation/pressreleases/gyllene-tider-aer-tillbaka-med-stor- sommarturne-2023-3211492

Powered by Labrador CMS