Samarbete med Schwarzkopf Professional – allt om den nya BLONDME-tekniken

Samarbete med Schwarzkopf Professional – allt om den nya BLONDME-tekniken

Corinne Henriksson har arbetat som frisör i över 21 års tid. Hon är grundare till det omtalade företaget Corinne and Friends som varit en stor succé och ett väldigt uppskattat varumärke på den svenska skönhetsmarknaden.

Foto: Roy Rossovich

Nyligen fick Corinne möjligheten att testa den nylanserade produktserien BLONDME från Schwarzkopf Professional. Detta skedde på Schwarzkopfs nordiska huvudkontor i Stockholm, och modellen för dagen var vackra Alexia Kafkaletos, bloggare och tvåbarnsmamma.

Före behandlingen såg Alexias hår ut så här. Hon hade solkyssta slingor som växt ut och blivit till en ombre. Slingorna hade en varm/guldig ton och färgen var ganska matt, då det var ett tag sedan hon färgade håret.

Foto: Roy Rossovich

– Målet för dagen blir att bryta upp den mörka utväxten och få till mer kontraster, för att avsluta med att lägga en toning i en svalare sandig ton med en touch av pastell. Det ger en otrolig glans samt mjukar upp det ofärgade håret så att det smälter ihop bättre med slingorna.

 

Foto: Roy Rossovich

Först penslade Corinne blondering i Alexias hår med frihandsteknik. Sedan nyanserades håret för att få den nyans Corinne var ute efter. En svalare sandig ton med en touch av pastell för att få en mjölig krämig ton. Det här gör att det ofärgade håret smälter ihop bättre med slingorna.

Resultatet blev otroligt fint, och Alexia var väldigt nöjd efter behandlingen.

Foto: Roy Rossovich

Corinne som genom åren provat många olika blonderingsprodukter, blev också fascinerad av resultatet hon uppnådde med BLONDME.

– Jag måste faktiskt säga att jag blev imponerad! Håret fick en annan glans än vad jag är van vid. Jag är ingen kemist, men teknologin bakom BLONDMEs produkter är verkligen revolutionerande.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar