Månadens favoritmärke blandar haute couture och funktion – Le Snob

Månadens favoritmärke blandar haute couture och funktion – Le Snob

När vi tittar igenom bilderna på Le Snob’s hemsida bländas vi av allt guld. Det skriker Lady Gaga över det mesta och det hade gått att utläsa att Bea Åkerlund har ett finger med i spelet även om man inte visste det sedan innan. Visserligen kostar en T-shirt över tusen kronor och den superläckra läderhatten som kommer i en liten svart läderbag med guld går för 7 400, men det är en fröjd att bara titta på bilderna.

För dem som inte vet är Bea Åkerlund en av Hollywoods mest eftertraktade kostymdesigners och modeaktivister. Hon har bland annat stylat superkändisar som Beyoncé, Madonna, Lady Gaga och Rihanna. Hennes otroliga känsla för kostym och förmåga att uttrycka personlighet genom stil är egenskaper som få personer inom modeindustrin besitter.

Robert Lussier är en internationellt känd creative director inom mode och skönhet med bas i Paris. Hans idé att starta Le Snob kom efter att han varit på en loppmarknad och spanat in en väska som han såg potential att utveckla och göra om.

Med Le Snob vill Åkerlund och Lussier skapa något helt nytt inom fashion: nämligen Snobbility (en mix mellan nobility – ädelhet och mobility – rörlighet).

         

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar