Den nya revolutionerande bonding-teknologin gör det möjligt för dig att bli blond – utan att kompromissa med hårets kvalitet

Den nya revolutionerande bonding-teknologin gör det möjligt för dig att bli blond – utan att kompromissa med hårets kvalitet

BLONDME är den första hårvårdsserien med blondering, färg och vård, som har ett avancerat bonding-system integrerat i själva produkten.  Produkterna är sulfatfria och erbjuder ett heltäckande sortiment med skräddarsydda produkter för uppljusning, blondering, färg och vård. BLONDME är det enda professionella varumärket som är helt inriktat på blonda hår och den nya teknologin gör det möjligt att bleka håret och samtidigt förbättra hårets kvalitet.

Blondering som gör håret starkare, är det möjligt? Visst låter det för bra för att vara sant? Problemet med tidigare blonderingsprodukter har varit att de innehåller starka ämnen som förstör hårets bindningar. Detta i samverkan med dagliga påfrestningar såsom värme, avgaser, syra och friktion leder till att hårets bindningar bryts. Schwarzkopf Professionals nya serie BLONDME innehåller en revolutionerande bonding-teknologi som skyddar och återskapar hårets bindningar, vilket leder till 94 % färre avbrutna hårstrån.

BLONDME passar alla hårtyper, från asiatiskt och afrikanskt hår till tunnare nordiska hårstrån. Med BLONDME är det möjligt att gå från ett svart, asiatiskt hår, till ett platinablont svall i ett steg.

Bloggaren Tove Waldemar, 21, fick under ett event i Hamburg testa att blondera sitt hår med den nya produktserien.

– Jag är supernöjd! Jag fick behålla min naturliga bottenfärg men fick ett mer solblekt resultat som känns så jag. Håret känns återfuktat och friskt trots en blondering som annars kan torka ut och slita på håret.

Kommer du vilja ljusa upp ditt hår med denna behandling nästa gång du går till frisören?

– Ja, det kommer jag definitivt vilja göra efter att ha fått det här resultatet och vet att det inte sliter på mitt hår.

Skulle du rekommendera BLONDME till någon du känner?

– Ja, både till ljusare och mörkare blondiner. Jag fick se så fina resultat på alla möjliga hår under eventet.

Anja Jönsson, 33, ambassadör för Schwarzkopf Professional i Sverige berättar vad det bästa med BLONDME är enligt henne.

– Det bästa med BLONDMEs produktserie är att jag kan känna mig trygg och behålla kvaliteten vid blondering och uppljusning. Det finns många supersnygga nyanser. Allt ifrån isblond och sand till pastellrosa och ljus aprikos. Håret känns alltid glansigt och välmående efteråt.

 

FAKTA

Går det att köpa BLONDME i vanliga butiker?

– Nej. BLONDME är ett varumärke från Schwarzkopf Professional och finns endast att få tag på hos auktoriserade och utvalda frisörsalonger.

Min frisör har inte BLONDME produktserie tillgängligt på sin salong, vad gör jag?

– Berätta för din frisör att du efterfrågar BLONDME så kan de höra av sig till Schwarzkopf Professional för mer information. Bonding-teknologin som finns i Schwarzkopf Professional’s produkter har gått från att vara en rolig trend till att bli en självklarhet för många salonger.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar