8 skönhetstrender att känna till inför våren 2018

8 skönhetstrender att känna till inför våren 2018

Foto: IBL

Blommiga utsmyckningar 

Under både Philipp Plein och The Bonds SS18-visningar sågs stora blommor i håret på samtliga modeller.

Ögonskugga med bred pensel 

Under Jason Wu, Rachel Comey och Tom Ford var sminktrenden med att dra ett brett penseldrag på eller vid sidan av ögonlocket en tydlig trend.

Minimalistisk manikyr 

Tibi, 3.1 Phillip Lim och Kate Spade gick all in på naglarna. I år var det bland annat smala ränder på en nagel som regerade.

Omålade läppar med bara lite gloss 

Trenden med läppenna och färgstarka läppstift verkade vara som bortblåst om man spanade in Fenty Puma by Rihanna, Jason Wu och Prabal Gurung där neutrala läppar med endast en touch av gloss var populärt.

Avancerade hästsvansar 

I vår räcker det inte med en simpel, slarvig hästsvans. Christian Siriano, Fenty Puma by Rihanna och Novis la allt krut på att imponera publiken med sina ambitiösa hästsvanar som innehöll både flätor, annorlunda läggningar och utsmyckningar.

Utsmyckade ögon

Jeremy Scott, Katie Gallagher och Laurence & Chico fokuserade på ögonen genom att addera pärlor i alla möjliga storlekar.

Fantasifull fransk manikyr

Club Monaco och Sachin & Babi verkade ha tröttnat på den klassiska franska manikyren och körde på helt nya varianter.

Soft Curls 

Är du lyckligt lottad och har naturliga lockar behöver du inte göra så mycket för att vara trendig i vår.  På Jonathan Simkhai, Public School och Cynthia Rowleys visningar fanns det inga plattänger så långt ögat kunde nå och de naturliga lockarna tog plats.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar