Inspireras av familjen Kardashians hårfrisör Jan Atkin

Hon är systrarna Kardashians number one, fixar modellernas hår inför plåtningar av VOUGE och stylear de största kändisarna vid galor och events. Jan Atkin är en av Amerikas mest eftertraktade hårstylister just nu. Rodeo har kollat igenom hennes tutorials och valt ut de som faktiskt går att lyckas med på egen hand.

Messy Hair

Se hur Jan Atkin använder plattången för att få till Kims hår "lagom ruffsigt". Hon avslöjar bland annat ett rookie misstake som många av oss gör när vi använder plattången för att göra vågor/lockar. 

Bun

Här ger Jan en fyra minuter lång tutorial i hur man skapar den perfekta knuten. Hur berättar bland annat vilka vinklar man ska tänka på, vilken spray som passar bäst och varför en tandborste behövs! 

Sidofläta

Den senaste trenden från röda mattan är den lösa sidoflätan. Här visar Jan hur du på bästa sätt lyckas få den att hålla samtidigt som den ser så "naturlig" ut som möjligt.  

Jan Atkins skapade nyligen sin egna hårvårdserie QUAI Haircare som har blivit mycket populär i Amerika. Bland annat har hon en mousse istället för ett traditionellt torrschampoo. På hemsidan thequai.com kan du dessutom få en konsultation på hur du borde behandla ditt hår beroende på vilken hårtyp du har.