Urbanears lanserar ”Listen to Yourself” – först ut är samarbetet med Tove Lo

I dag lanserar Urbanears sin kampanj Listen to Yourself, ett nytt varumärkesinitiativ för kreativa själar som lyssnar till sin inre röst och låter den vägleda dem. En arena för nyfikna individer som vill få ut så mycket de kan ur tillvaron och vill ge uttryck för sin unika personlighet. I samarbete med olika kreatörer, där Tove-Lo är först ut, ska Urbanears erbjuda produkter som fungerar som blankt kanvas för kreativa personer, där de kan uttrycka sig själva genom att skapa en egen design. 

Världsstjärnan och musikern Tove-Lo är först ut att personifiera konceptet. Tove-Lo har skapat ett unikt och personligt sortiment av Urbanears-produkter som ger liv åt budskapet Listen to Yourself, som genom design blir ett viktigt och effektfullt ögonblick inom popkulturen.

”För mig handlar kampanjen om att våga lyssnar till sin magkänsla. Jag tror att de flesta av oss ägnar för mycket tid åt att lyssna utåt – ’vad ska folk säga?’. Grejen är att du aldrig kommer att känna dig hel genom andra människor bekräftelse.”, säger Tove-Lo.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar