Spotify presenterar träningsspellista med fashionablefit

Spotify presenterar träningsspellista med fashionablefit

För att kickstarta 2018 har Spotify teamat upp med Hannah Andersson, grundare av livsstilskonceptet fashionablefit, för att skapa en enkel träningsrutin i Spotify som nybörjare såväl som träningsvana kan svettas till hemma eller på gymmet. Spellistan Träna med fashionablefit är en helkroppsträning där Hannah förklarar övningar blandat med sina allra bästa träningslåtar. 

Hannah har jobbat som inspiratör och influencer inom livsstil, träning och mode i 6 år och har en stor följarskara i sociala medier. Fashionablefit Training är Hannahs kärnverksamhet, där hon jobbar med funktionell träning för kvinnor med fokus på att stärka kvinnor inifrån och ut. 

– Jag tränar inte utan musik, träning och musik är lika med ett för mig. Oavsett om det är i stor grupp eller när jag kör själv. Det jag älskar mest med träning är känslan efteråt och alla må-bra-hormoner som produceras när jag rör på kroppen. Musiken är superviktigt del i att jag uppnår just den känslan, säger Hannah. 

– Jag har satt ihop ett pass som är kroppviktsbaserat vilket innebär att du kan genomföra passet i princip var som helst. På gymmet, hemma, på hotellrummet – you name it! Grymt för dig som kanske saknar motivation och inspiration och behöver lite extra pepp. Passet är pulshöjande och extremt tidseffektivt. Vi kör igenom hela kroppen, så ett perfekt pass om du vill svettas ordentligt och känna att du fått en total genomkörare. 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar