Silvana Imam, Erik Lundin och Cherrie på gemensam turné

Silvana Imam, Erik Lundin och Cherrie på gemensam turné

Tre datum, tre städer, tre bländande stjärnor på den svenska musikhimlen. I höst åker Silvana Imam, Erik Lundin och Cherrie på en gemensam turné. Från och med den 3 november får publiken se de tre artisterna på samma scen, under namnet BORN. LIFE. DEATH. TOUR.

Silvana Imam har sedan genombrottet med ”Svär på min mamma” byggt en omfattande låtkatalog på bara några få år, prisats på galor, turnerat hårt och omfamnats av växande fanskaror runt om i Skandinavien. Ny musik är snart här.

Erik Lundin tog landet med storm när han 2015 släppte din debut-EP på svenska – ”Suedi”. Med skarp intellektuell blick, personliga skildringar och ett helt unikt textförfattande grep han tag i publik och kritiker, vann otaliga priser och hjärtan. Inom en snar framtid är Erik Lundin aktuell med ny musik.

Cherrie har gett R&B-världen ny frisk luft, både här hemma i Sverige och utomlands, med låtar som bl.a. ”Aldrig igen (må så där)” ft. Stormzy och ”163 För Evigt” ft. Z.E. Hon är ett bevis på att fantastiska låtar tar sig över språkbarriärer, ut i världen. I juni släppte Cherrie sitt andra, väldigt rosade album ”Araweelo”.

BORN. LIFE. DEATH. TOUR.

3 november: Annexet, Stockholm

24 november: Lisebergshallen, Göteborg

1 december: Malmö Live, Malmö

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar